Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> ventilacija >> Content

Mogu li instalirati solarne potkrovlju ventilator na tavan turbina

? Instaliranje ventilator u potkrovlju može pomoći u poboljšanju energetske učinkovitosti u vašem domu i smanjiti troškove grijanja i hlađenja za svaki mjesec . Kuće često odabrati solarne potkrovlje navijača, koji su pomoću solarnih panela postavljenih na krovu . Solarni potkrovlje navijači ne može biti instaliran unutar vašeg potkrovlju turbine , jer oni moraju biti postavljeni stan na vrhu krova da rade učinkovitije . Identifikacija

Solarni potkrovlje obožavatelji su dizajnirani kako bi gurnuti vrući zrak iz vašeg potkrovlja , imajući potkrovlju hladnjak . Nakonvrućeg zraka je potisnuo potkrovlju ventilator , hladnjak zraka uvlači u svoj tavan kroz podgledna otvore . Ovi otvori se nalaze na donjoj strehe . Solarni potkrovlje navijači nisu instalirani u vašem potkrovlju u postojeće turbine , jer se oslanjaju na suncu za vlast . Ovi navijači su montirane stan na krovu , po mogućnosti u punom suncu.

Prednosti

Solarni potkrovlje navijači suprikladan izbor za kuće koji idu zeleni smanjiti svoju energiju korištenja . Ovi navijači ne zahtijevaju električne kablove u vašem potkrovlju , tako da je instalacija lakše nego tradicionalne električne potkrovlje navijača . Solarni električni panel na krovu generira dovoljno istosmjerna struja, ili DC , na vlast svoj tavan ventilator . Solarni potkrovlje obožavatelji će smanjiti svoje troškove hlađenja tijekom ljetnih mjeseci i uzrokovati manje trošenje na klima uređaj . To je zato što je klima uređaj neće morati raditi kao što je teško da se ohladi svoje potkrovlje sa solarnim potkrovlju ventilator u mjestu .
Disavantages

Od solarne potkrovlje navijači su se osloniti na snage sunca se učinkovito raditi , oni moraju biti postavljeni na krovu u području koje prima punom suncu ili u hladu je samo dio dana . Veliki tavanima može zahtijevati dvije solarne potkrovlje navijača za najbolje rezultate . Rad na svoj ​​krov može biti opasno , tako da moraju voditi računa da se izbjegne ozljede , dok instaliranja solarne ventilator . Ovi navijači su manje učinkovita ako vaše potkrovlje nije propisno ventilirani ili ako propuštanja zraka nisu zaštićeni .
Instalacija

Instaliranjesolarnih potkrovlje fan zahtijeva rezanje odgovarajuće veličine otvaranju u svom krovu za ventilator ste kupili . Fan mora biti montiran s treperi oko nje kako bi se spriječilo curenje vode i vlage oštećenja . Pogledajte uputama proizvođača prije pokušaja instalacije svoj ​​solarni potkrovlje ventilator . Budite oprezni kako bi izbjegli rezanje kroz strukturne kadriranja materijala tijekom instalacije . Ako nemate prethodnog iskustva krovište , možda je najbolje zaposliti profesionalni ugovor za instaliranje solarne potkrovlje ventilator .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1016014734.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.