Kako to Trčanje za kosu bez Ispuhivanje

kosu ventilacije pomaže aparata da rade učinkovitije , stvarajući usisavanje ukloniti dlačice i strujanje zraka za suhu odjeću brže . Neke lokacije kosu nemaju lako dostupna ili instalirane ventilacije . Dokelektrični kosu ne zahtijevaju ventilaciju , njegova izvedba će negativno utjecati , što je energetski neučinkovit , što uzrokuje brže trošenje i potencijalni pregrijavanje . Plinski kosu zahtijevaju ventilaciju kada je instaliran u zatvorenom prostoru ; Neuspjeh da prozračite plina za kosu je može dovesti do nakupljanja ugljičnog monoksida u sobi . Ako nemate izbora nego da rade za kosu bez prozračivanja , određene mjere opreza treba poduzeti svaki put . Upute Screenshot
1

Otvorite sve prozore i vrata u sobi u kojojsjedi za kosu . Povjetarac može vam pomoći zadržati kosu hladnom tijekom rada i pomoći oduška sve pare , poput ugljičnog monoksida .
2

Instalirajte kosu krpu zamku uhvatiti dlačice protjerani u suhom ciklusa kako bi se spriječilo tkanina čestice iz povećanje za domaćinstvo alergene .
3

Očistite unutarnji zaslon krpu i krpu zamku redovito . Nakupljanje lint jeopasnost od požara i smanjuje učinkovitost za kosu . Ako vaša odjeća ne sušenja u jednom ciklusu , provjerite oba područja za lint .
4

Trčanje oduška crijevo sa kosu do prozora ili vrata koja vode prema van . To ne mora bititrajna oduška linija , ali je nešto što pokrenete s fleksibilnim aluminija oduška ispiranjem poslati topline , dlačice i pare izvan samo kada se izvode suhu ciklus .

Kako Pokrijte odatle u podrumu

U mnogim situacijama je idealan za pokrivanje prljavštinu u vašem puzati prostora s parna brana . Nakon što je izložena prljavštine u prostoru puzati omogućuje diže , topli zrak se nositi s njom vlagu , spore plijesni i ostale neugodne zraku čestica

Více >