Kako otkloniti indukcijsko grijanje

Pregrijavanje ječest problem koji se javlja s indukcijskim grijača s vremena na vrijeme . To se događa kadatrafostanicu , kabeli iinduktor jako zagrijati nakongrijač je često korišten. Za borbu protiv izrazito tople temperature , voda teče kroz induktor da se ohladi stroj . Iako pregrijavanja nije neobično , druga pitanja indukcije grijanja mogao pojaviti . Mnogi drugi problemi mogu se ocjenjuju pregledavanjem električne priključke , naponskim razinama , i čitajući LED zaslone . Upute Screenshot
1

Provjerite grijač u zidnu utičnicu veze akogrijač ne daj . Učvrstite veze . Provjerite zaštitu mrežni i utičnicom za adekvatnu vlast .
2

Provjeriti opskrbu naponom , akogrijač se ne uključuje kontinuirano kada se očekivalo. Naziv ploča sadrži zahtjeve napona Grijalica je .
3

Provjerite LED svjetla zaslon za pogreškama signala . Pogledajte Vaš korisnički priručnik kako bi odredili značenje zaslonu . Obično , kada se dogodipogreškaLED svjetlo će se prikazati .
4

Provjerite razinu vode ako jegrijač pregrije i ne ohladi ispravno . Ako je nizak , a da ga prepunje , prelijte 16 litara obične , bez soli , vapna -free , čista voda iz slavine u grijalici u spremnik za vodu . Kadvoda dosegne tople temperature će imati prostora za proširenje .
5

Reset grijač tako da ga isključite , a zatim ga okreće leđa .

DIY pleksiglas odušnik prozor

Pleksiglas otvori se obično koriste u podrumima prozora oduška na kosu, prijenosni klima uređaj ili drugi uređaj . Budući da takvi otvori se ne može smanjiti kroz postojeće prozorsko staklo , zamijenivši prozor ( ili dio njega ) s pleksiglas ploče je

Více >