Kako očistiti isparivača zavojnice u moj zrak Handler

centralni sustav klima - uređaj se sastoji od dvije glavne dijelove opreme . Najočitiji jejedinica kondenzatora , što jedio koji se nalazi izvan svoje kuće . Drugi dio jeisparivač zavojnica , koji sjedi u opskrbnom plenumom na obradu zraka . Isparivač zavojnica treba čistiti svake godine barem jednom održavati pravilan protok zraka i spriječiti krhotine od začepljenja posudama olakšanje . Tu jevrlo specifičan način, to bi trebao biti izvedena kako bi se spriječilo oštećenje isparivača coil.Things morat ćete
akumulatorske bušilice Screenshot Svjetiljka Screenshot pero Duster Screenshot Shop vakuumu
zračni kompresor s mlaznicom
Screenshot Prikazati više uputa
1

locirati freon linije koje idu u opskrbnom plenumu . To se nalazi odmah iznad obradu zraka . Vidjet ćete da je jedan od panela za opskrbu plenumu će imati vijke duž rubova i vrha . Uklonite vijke s akumulatorske bušilice , i stavio ih u džep , tako da ih ne izgubi . Uklonite ploču izložiti isparivača zavojnica .
2

Idi na termostatu i okrenuti obradu zraka off , tako da zrak neće puhati tijekom čišćenja isparivač zavojnica . Uključite bljeskalicu i pogledate komponenti svitku . Ne fizički dodir zavojnica . Pogledajte posudama kako bi bili sigurni da nije puna vode , a toje odvod bez prepreka . Pogledajte spiralne perajama radi savijenih ili oštećenih peraja .
3

Uzmite svoj ​​dućan vakuum i staviti cijev u otvor plenum . Uključite vakuumu , pazeći da ne dodiruje isparivača zavojnica . Uzmite pero krpu i obrišite duž unutarnje strane plenumu skinuti prašinu koje je prikupio tijekom cijele godine . Prašina koja pada će usisani u vakuum . Ostatak će biti zarobljen u pero Duster . Držite vakuum trčanje .
4

Uzmite zraka mlaznice svog zračnog kompresora i puhati duž isparivač zavojnica u kratko , prijedlozi back- and-naprijed . Komprimiranim zrakom jejedini načinisparivač zavojnica treba čistiti , jer se izbjegava bilo kakve šanse za štete na svitku . Držite vakuum trčanje za pet minuta nakon što ste završili puše zrak preko zavojnice .
5 Shop vakuum

Provjerite posudu za bilo krhotine preostale iz procesa čišćenja . Koristite trgovina vakuum ukloniti sve ostatke iz lonca . Važno je da provjerite tava za krš , jer jezačepljen odvod može izazvati u tavu prelijevanja , narušili obradu zraka .
6

Uključite obradu zraka na gledati zraka udarac preko zavojnica . Ponovno postavite ploču i zategnite vijke s vašeg akumulatorske bušilice . Nastavak normalnog rada središnjeg sustava klimatizacije .

Kako Cover Foundation OTVORI

Foundation otvori su male , pravokutne otvore smještene u temeljima kuće kako bi se spriječilo vlage od formiranja unutar strukture . Ovi otvori su obično instalirani u pravilnim razmacima oko cijelog temelja i dopustiti zraka prozračite ispod kuće .

Více >