Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> ventilacija >> Content

Kako napraviti Podrum ventilacijski sustav sličan skupe one

Podrum ventilacijskih sustava u osnovi učiniti dvije stvari : Kreću vlažnu ustajali zrak iz svog podruma i povući svježeg zraka izvana . Međutim , ti skupi sustavi su samo od ispušnih obožavatelji povezanih s otvorima . Možete dobiti isti rezultat u svom podrumu , stvarajući svoj ​​vlastiti sustav za ventilaciju s prozora ispušnih obožavatelji . Prozor ispušnih obožavatelji stane u male prozore , kao i oni koji su pronađeni u podrumu , a bilo sisati zrak ili povući zrak , ovisno o vrsti ventilatora . To je ono što vam je potrebno
Mjerna traka Pretraživati ​​prozor ispušnih obožavatelji Pretraživati ​​Stud Finder Screenshot nosača
Drill
Vijci
odvijač
Prikazati više uputa
< br > 1

Izmjerite veličinu prozora kada se otvoreno i kupiti dva do četiri različite ispušnih obožavatelji za svoj ​​podrum . Uvjerite pola navijači su usisni ventilatori idruga polovica su outtake navijača . Neki navijači su pružiti i operacije okretanjem prekidača .
2

Koristite klinac pronađite sidro oko svoje podrumske prozore , ako jezavršio na zid .
3 < p > postavite nosače tijekom privjescima oko prozora i pričvrstite ih u zid s bušilicom . Umetnite najmanje četiri zagrade oko prozora , dva na vrhu i dva na dnu .
4

stavite ispušnih obožavatelji u prozoru . Koristite odvijačem i vijcima ih pričvrstite na tipkovnici .
5

Plug navijače u zidnu utičnicu i uključite ih . Uvjerite sebroj navijača usis i outtake su čak u svakom trenutku u svom podrumu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1016078469.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.