Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> ventilacija >> Content

Koliko ispiranje kanala košta ?

Agencija za zaštitu okoliša preporučuje redovito čišćenje svoje kanale kada sadrže plijesni, kukaca , glodavaca glodavaca izmet i kada čestice prašine mogu se vidjeti bježale propusta kad ti HVAC sustav radi . Troškovi za ispiranje kanala variraju ovisno o količini posla kanala i izgradnju kuće . Tipični troškovi

od 2014 ,cijena stambenog čišćenje kanala u rasponu od $ 450 do 1.000 dolara po grijanje ili rashladni sustav . Trošak varira ovisno o tome koliko je veliksustav , onečišćenje razina ostataka u kanalima i pristupačnosti . Sustavi nose glodavaca ili koje je teško doći sa standardnom opremom stajat će više za čišćenje .
Što očekivati ​​

Pravilno čišćenje dimnjaka uključuje čišćenje rad ljepljivu uz obožavatelji , grijanje zavojnice, i peći registara. Čistač trebao koristiti vakuum koji otvori za vanjske i zadržati kontrolu nad poremećenim čestica prašine u svako doba . Stručna služba će zaštititi tepiha , namještaja i drugih površina od oštećenja i prljavštine , a radi i da će ispravno zapečatiti sve pristupne točke napravljene tijekom čišćenja u hermetički .
Azbest
< br >

troškovi čišćenja posao ljepljivu značajno će se povećati ako se azbest se nalaze u ili na zrak. Azbest uklanjanje zahtijeva usluge specijaliziranih izvođača , a azbest se mora ukloniti prije čišćenja dimnjaka može početi .
Upozorenje

National Air Duct Čistači Udruga upozorava vlasnika kuće do biti sumnjičavi prema čišćenje prašine tvrtki koje nude iznimno nisku cijenu usluge i koriste subpar opremu . Dobiti više od jedne procjenu i izbjeći tvrtki koje veličaju neutemeljene tvrdnje o zdravstvenim prednostima čišćenje kanala , jer to nije dokazano .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1016078472.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.