Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> ventilacija >> Content

Kako zamijeniti tavan Fan termostat

potkrovlju ventilator termostati služe funkciju dvojak . Prva funkcija je da se ventilator "na " kadpotkrovlje dosegne određenu temperaturu . Ova temperatura je bilo postavljeno u tvornici ili može biti postavljen od strane krajnjeg korisnika . Ova " na " temperatura je općenito u rasponu od 90 stupnjeva celzijusa ( " f) 120'F . Druga funkcija u potkrovlju ventilatora termostat je zatvoriti "Off" pod dva uvjeta . Prvi uvjet je kadatemperatura dosegne nisku kraj postavke termostata . Ovaj niža temperatura je obično oko 80'F . Drugi uvjet je da se zatvori "Off" ventilatora kadatemperatura prelazi 180'F . Ova visoka temperatura je obično uzrokovan kućnog požara . Akoventilator nastavlja raditi po ovoj vrsti djelovanja to može stvoriti bolju skicu za vatru , uzrokujući vatru širiti . Slijedeći osnovni postupak možete zamijeniti ovaj kritički aparat u nekoliko minuta . Upute Screenshot
1

dobiti odgovarajuće specifikacije s tavana ventilatora prije kupnje zamjenski termostat . Većina home trgovinama ili hardvera trgovinama će nositi ispravan rezervni dio . Kritična informacije kao što su napon , struja u amper i kubnih metara u minuti ( CFM) bi trebala biti razmatrana u prikupivši odgovarajuću ulogu .
2

Izvadite električne energije iz potkrovlja ventilatora . To bi trebalo biti učinjeno na ploči kutije osigurač . Potkrovlju ventilator treba biti na vlastitom posvećena kruga i nije povezan s bilo kojim drugim električnih uređaja .
3

Koristite odvijač i izvadite zaštitni poklopac termostata .
4

Koristite olovku i papir i zabilježite sljedeće podatke koji se određuje s dva termostata koji su otkrivene nakon što je poklopac uklonjen . " O " temperaturi ventilatora i "off" temperaturi ventilatora . " Off " Temperatura fan za " gašenje " uvjet jetvorničke postavke , i da ne bi trebali imati pristup da bi ta prilagodba
5

Zabilježite dodavač žice plasman na stezaljki što i kao fan žičanih priključaka . Različiti proizvođači će imati različite aranžmane žicama .
6

Uklonite žice i termostat pomoću odvijača . Postavite žice iz vašeg način , tako da možete ukloniti termostat iz potkrovlja kućišta ventilatora .
7

Raspakirajte novi termostat i ukloniti metalni poklopac . Vraćanje postavki temperature na novom termostatu pa su jednaka stari regulator temperature .
8

Planinanova zamjena na tavan kućište ventilatora i prekinuti žice na odgovarajuće mjesto .
9

Vratite poklopac termostata i primijeniti moć . Ovisno o temperaturi potkrovlju za sezonu , možda ćete morati pričekati dok topli dan za punu testu rada ventilatora . Neki termostati imaju ventilator "na " obilaznici ipotkrovlju ventilator može se testirati na ovaj način .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1016078481.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.