Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> ventilacija >> Content

O Automatski Zaklade Vents

Tako ste shvatili da je vaš termita problem proizlazi iz činjenice da ne zadrži nešto što nije ni znao što je Zaklada za provjetravanje. Jedno od rješenja , možda su rekli , bio instalirati automatske temelj otvore , čime se štedi vam gnjavažu održavanja . Sada kada želite saznati više o automatskim temelj otvore , čitajte dalje . Funkcija

Kada dom je temelj - koji je , dakako , najvažnije za integritet same strukture - nije dovoljno vazduha ,broj neugodnih posljedica , naravno, mogu dovesti . To može uključivati ​​nestabilnost, kao vlaga nakuplja u kojima to ne bi trebalo biti , i štetnika , najčešće u obliku termiti . Učvršćivanje oba ta problema može biti vrlo skupo , istina . Automatska temelj vent je značilo pružiti prijeko potrebnu ventilaciju u svoj temelj , s mogućnošću da se automatski dožive razinu ventilacije potrebna u bilo kojem trenutku .

Vrste
< p > Zaklada otvori ( otvori za crawlspaces ) dolaze u dvije osnovne vrste: ručne i automatske . Kada se govori o automatskom vrste posebno , jedan je suočen s izborom između nekoliko alternativa . Neki dolaze s jednogodišnjim jamstvom . Nekoliko dolaze sa doživotnim jamstvom . Neki su veliki , a neki su mali . Neki su metalni , a drugi su plastični . Ventilacijski otvori dolaze u različitim bojama , kao i , u rasponu od crne do smeđe do bijele .
Veličina

standardne automatske temelj oduška mjere 8 inča u visinu za 16 cm u širinu . Preveliki otvori su također dostupne , obično mjerenje oko 11,5 inča u visinu 17,125 inča u širinu .

Razmatranja

Prvo razmatranje , naravno , jeveličina ventilacijski otvor . Automatska temelj oduška očito treba adekvatno pokriti ovu rupu . Jedan svibanj želite istraživanja Odušnim je svitak - to je teška zadaća , a time i pouzdani? Kako je lako ukloniti stražnji dio odahnuti kad se želi očistiti ? Ono što je najvažnije , treba konzultirati zgrade koda kako bi bili sigurni da se instalirapravilno broj automatskim osnutka otvori po kvadratnom metru crawlspace .

Prednosti

Automatski temelj otvori će osigura stalan protok zraka , a time borbe protiv neželjene vlage . Potonji je ono što se obično privlači štetočine , obično termiti , na mjestima kao što su crawlspaces ; dakle ,automatski temelj oduška sigurno pomaže kako bi se spriječilo termiti kao dobro . Osim toga ,automatsko temelj vent negira gnjavaža ručno da upravljaju nečije otvore ( otvaranje istih ili ih zatvaranja ) ; zavojnica u odahnuti prepoznaje uvjete ivent se upravlja .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1016078485.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.