Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> ventilacija >> Content

Kako spriječiti potkrovlju Kondenzacija

Nakon što dobro ventiliranom krov je nužnost , jer pomaže da se produljiti integritet zgrade . Ako vaše potkrovlje nije ventilirana dobro , moguće je dodati ventilaciju ili poduzeti korake kako bi kondenzat ne formira u potkrovlju , na taj način spriječava vlaga izazvati napad truleži ili plijesni . Upute Screenshot
1

Dodaj krov rub usisa plašteve oduška . To jeventil koji je louvered , te je instaliran ispod šindre blizu vrha . To je najbolje da biste dodali ovaj pri zamjeni šindre na krovu .
2

Instalirajte membranu koja je vodootporna ( ali uzima nokte ) na dno dvije noge na krov . Jedan od primjera je po WR Grace :Led i vode štit . Ostavljanje membrana na krovu će vam pomoći zadržati ledenih brana od formiranja , ili topljenje leda curi u zgradu .
3

Stavite izolaciju u potkrovlju . Akopotkrovlje je nedovršeno , dodati neke potkrovlju . Budite sigurni da nema zračni prostor . Ako ste instalirali izolaciju pod krov , ventilaciju može se spriječiti ( nedostatak protoka zraka ) , arizik od plijesni formiranja povećava .
4

Stuff izolaciju između rogova , a zatim ga pokriti s parna brana ako se radi o gotovom potkrovlju . Reflectox jeparna brana , koja se može naći na prodavaonicu ili zgrade opskrbe trgovine . To jereflektirajuće ploče koja pomaže zadržati vlagu od prodora izolaciju . Na vrhu parna brana , staviti neke suhozidom završiti unutrašnjost krova .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1016078511.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.