Drywall Kutak Perla dolazi Loose

Drywall kutni profil se koristi za spajanje dva zidove na kojima se nalaze izvan , 90 - stupnjeva kut . Nakonkutni profil se instalira , zajednički spoj se tada može primijeniti i sužava se na svakom zidu kako bi osigurao nesmetan završiti . Neispravna montaža može uzrokovatikutni profil da bi olabavio , koji će formirati pukotine u zidu . Vrste ugaoni profil

Prije pokušaja popraviti ugaoni profil , važno je znati što tip ugaoni profil je instaliran . Kutak kuglica obično se sastoji od bilo svjetlo kalibra pocinčanog čelika ili plastike . Tu je i metal - podlogom snimao perla, koji dolazi u roli i ima tanki sloj metala i suhozidom trake u prilogu ; to treba biti presavijeni na pola prije nego što je instaliran . Pocinčanog čelika ili plastike kutni profil mora biti priključen na zid s montažnih vijaka doktraka verzija je ugrađen u sloju blata uz rubove obaju zidova .
Zašto Kutak perla je Loose

Kutak perla je labav , jer nije ispravno pričvršćen na zid . S metala ili plastike kutni profil , vijci moraju biti instaliran svakih 12 do 16 inča uz obje strane kuglice . Ako nisu ili ako neki od tih vijaka ne otjeraju sve u klinac , to će otpasti . Ako se koristi snimao kutni profil , to će otpasti ako nije pravilno ugrađen u zajedničkom spoju, što ga sprječava da dobiju adekvatnu vezu sa zida . Znakovi labave kutak perla uključuju pukotina blizu ruba zida , au ekstremnim slučajevima ,zajednički spoj će pasti u potpunosti isključiti u blizini kutu .
Popravak

Učvršćivanje problem je relativno jednostavna , aprvi korak je ukloniti sve labave materijala iza ugla perla . Ako imate metalni ili plastični ugaoni profil , gurati na njega da ga se čvrsto uza uglu zida zatim ga učvrstite s bilo montažnih vijaka ili čavala . Snimao kutak zrno jemalo više lukav kao što ćete morati izrezati odriješiš dio kutni profil , primjenjuju joint spoj na zid tada položiti novi ugaoni profil u nju . Nakonmetala , plastike ili snimao kutni profil je pričvršćen na zid , možete zakrpati područje sa zajedničkog spoja u tanki , čak i slojeva onda pustite da se osuši između aplikacija . Pijesak ga prema dolje , tako da je glatka , a zatim i premijera bojite područje .

Prednosti Različite vrste ugaoni profil

Svaka druga vrsta ugaoni profil ima svoje prednosti . Metal kutni profil je jaka i da će odoljeti udubljenja prilično dobro . Plastična kutni profil je fleksibilan i može se koristiti oko lučnim kutu , a za razliku od čelika kutni profil , to neće popustiti ako dobiva puknut . Snimao kutni profil je sličan metala i plastike kutni profil , aliprilogu traka daje neku dodatnu potporu i snagu u korner.

Kako ukloniti stare keramičke Od Zidovi kupaonica

Keramičke pločice se obično koriste u kupaonicama zbog svog sjajnog izgleda i njihova otpornost na ogrebotine i plijesni . Te pločice su obično zaglavi na Backer odbora izrađen od betona s zidane cementa . U starijim kućama , pločice može biti izravn

Více >