Kako poboljšati stare zidine

Stari Zidovi su vidjeli njihov dan , ali njihovo postojanje jedokaz njihove čvrste konstrukcije . Rješavanje pukotine , rupe velike i male i slojeve žbuke , boje i /ili tapete su neke od najčešćih problema sa starim zidinama . Tijekom vremena , stare zidine doći do točke u kojoj nije dovoljno da donese zid iznovabrzo smreke - up , a soba je estetskih pati . To nijeuvjet da se ne može, međutim , biti fiksna . Izvaditestare i Otokarite s novim zidne obloge - kako biboravak osjećaju obnovljen i rejuvenated.Things što vam je potrebno Screenshot Pozadina Remover Screenshot kit noževi /strugala
mekano, noževi Pretraživati ​​joint spoj
žbuka od Pariza
Palm brusilicom Screenshot Paint Srpski zid tretman
Wallpaper alati
škare Pretraživati ​​skalpelom
pokazati više Uputstvo
Cleanup

1

ukloniti slojeve pozadinu ili oštećenih dijelova žbuke pomoću kit nož . Kopaju pod pozadinu ili žbuke na uglu se zagledati od zida . Za zaglavi na pozadinu , zabiti ga prvo s tapete strijelac , i potopiti ga vrućom vodom i wallpaper - maknuti rješenje .
2

Provući stari zidnih obloga od zida sa kit nož do njega sve je uklonjena iz zida . Dopustite vrijeme zid da se osuši na zraku .
3

Pijesakzid glatka s palminog brusilicom . To zaglađuje neujednačene boje pukotine, oštećenu žbuku i ostatke pozadina ljepila .
Popravak
4

Popunite sve rupe sa zajedničkog spoja i kit nož . Prisiliti zajednički spoj u rupe i glatko ga s nožem tvoreći zastavicu .
5

obnovu oštećenih područja zidu je s gipsa . To je za velike pukotine i rupe koje su dovoljno mali da popraviti bez potrebe za veliki zid zamjenu . Umjesto miješanja žbuke Pariza ravno s vodom , produljiti svoj ​​djelatan vrijeme tako da je dobro miješanje u zajednički spoj - . 1 dijelovi prahu pariški gips na 3 dijela zajedničkog spoja
6

Smooth svaki gips popravak sa zastavicama noževa . Umjesto struganje površinu zida ,dlakavost nož je legao na bok s oštricom pritisne uza zid i ručke podigli . Tada je ukrao preko područja s pritiskom na snazi, kao i veći dio spoja u zid , dok je popustljiv stan, rumenilo površinu ; onda se ostavi da se osuši .
7

Pijesak zidovi . Brušenje uklanja sve podigli nesavršenosti u zajedničkom spoju i gipsa . To činizid glatka i spremna za završiti .
8

Paint koordinirajuću boje na zidovima . Odaberite boju iz inspirativni komad u sobi . Boja može izazvati osjećaj s toplom i pozivajući da se ohladi i umirujuće.

Finish sa zidom Liječenje
9

Odaberite željeni tretman zid . Dodaj novu, ažuriranu pozadinu na zid , ili mu dati štukatura ili venecijanski gips završiti . Koristite ove završi dodati dimenziju na zid ili maska ​​bilo kakve nepravilnosti .
10

Prepzid . Za pozadinu , to uključuje brušenje zid glatka , a za liječenje zid , određeno premaz koji činitretman pridržavati za zid .
11

Nanesite tretman zida do zida . Za pozadinu , mjerenje i izrezati komad i potopiti preglued pozadinu u toploj vodi , ili nanesite ljepilo na poleđini odlijepila pozadinu . Line ga do zida i glatko ga s wallpaper alat ili tvoreći zastavicu nožem objaviti sve zarobljene mjehuriće zraka . Trim višak pozadina daleko sa skalpelom . Nanesite sve tapeta komada na ovaj način .

Zidnih tretmanima poput venecijanskog žbuke i štuko , najprije se pomiješa spoj i primjenjuju se na zidu s pomičnim zarezom i kita i mekano, noževima .


Kako popraviti Stripped Ikea namještaj

Ikea namještaj dolazi u široku lepezu boja, tekstura i stilova . Ponekad , uz trošenje i nesreća , ovaj namještaj može postati svuče , izlažući gole šume ili druge materijale koje se nalaze ispod emajla i ponekog ukrasima . Znajući kako popraviti lit

Více >