Kako otkloniti Drywall

Drywall jejeftin i praktičan materijal za unutarnje gotovih zidova , ali može završiti u potrazi neprivlačna ako je instaliran nepropisno . Kad suhozidom montaža , snimanje , mudding i brušenje se žuri ili učinio nemarno ,rezultat može bitizid koji izgleda amaterski i neumoljiv. Suhe građe je kolikoumjetnosti kao znanosti , i zahtijeva dobro oko za stvaranje glatke zidove . Srećom , popravljajući suhozidom instalacijske pogreške nije teško , a može biti učinjeno dobro , tako da polako ide i plaćati pozornost na detail.Things što vam je potrebno
suhozidom Screenshot joint spoj Screenshot Drywall trakom
Drywaller nož
Utility nož
traka mjera Screenshot suhozidom vijci , 1-1/4 inča dugo
šmirgl papir
brusna
Primer
Paint Screenshot Prikazati više uputa
Fix piling tape
1

Uklonite traku koja je piling od zida . Povucite traku off do točke koja je 1 stopala izvan dijelu koji je zapravo piling , kako bi bili sigurni da ste uklonili sve labave trakom . Nemojte pokušavati popraviti piling vrpcu stiskanjem joint spoj ispod nje ; to neće raditi .
2

raširila kaput od zajedničkog spoja preko područja u kojima ste uklonili vrpcu . Nanesite novi komad trake preko zgloba , pritom ga u grb spoju s ravnim , čistim suhozidom nožem . Spread drugi kaput od zajedničkog spoja na vrhu trake , pazeći da položiti vrpcu u potpunosti unutar spoja . Pustite da se suši 24 sata .
3

Pijesakjoint spoj s finim brusnim papirom , to zastavicama off na rubovima , tako da ne ostavljaju nikakve izbočine . Ako postoje bilo kakve grube mrlje preostalih , primjenjuju se drugi sloj spoja. Pustite da se suši 24 sata .
4

Pijesak cijelo područje sve dok ne bude glatko i bez grebeni i neravnih površina vidljivi . Premazati sve izložene joint spoj sa premaz , a zatim završiti s bojom uskladiti postojeći zid .
Popraviti Vidljivi zglobovima
5

ukloniti zajednički spoj i traku iz cijelog Ako postoji zajedničkigreben ili linija prikazuje u kojemse nalazi zglob . Stick suhozidom nož bočno u zglobu i povući se na njemu izložiti rub suhozidom trake , a zatim povucite na traci . To će razbiti zajednički spoj labav i napraviti nered , pa imaju drop tkaninu na podu .
6

raspremiti svipostojeći zajednički spoj i traku po dolasku na rub svog suhozidom nož pod rub spoja i to chipping off .
7

Nanesite sloj zajedničkog spoja na cijeli zglob . Postavi komad suhozidom trake na spoju i glatko ga ravna s suhozidom nožem . Nanesite drugi sloj spoj preko trake . Akoje problem sa zglobom je izazvao jer dva komada suhozidom su neujednačena , trebat će vam da se prijave nekoliko slojeva zajedničkog spoja čak i iz razlike . Nemojte pokušati primijeniti jednu vrlo debeli sloj spoj ; to će ispucati . Budite strpljivi i imajte nanošenja tankog sloja dok ste ujednačava razliku između dvaju listova .
8

Pijesakcijelo područje dok ne bude glatka . Nanesite premaz preko svega izloženog zajedničkog spoja , a zatim završiti s bojom kako bi se slagala s zid .
Popraviti popped Pričvrščivači
9

Izvucite bilo suhozidom nokte koji su pucali i otkrila svoju glava. Mnogo starije suhozidom se primjenjuje s noktima , ali vijci su bolje i manje vjerojatno da će se pojaviti . Zamijenite popped nokte s vijcima . Srpski Srpski 10

Vozite 1-1/4-inch suhozidom vijaka kroz suhozidom te u zidnu klinac , pazeći voziti vijak u dovoljno daleko da je glava ispod ravnina zida , ali ne tako daleko da suze papir pokriva na suhozid . Nemojte staviti vijak kroz istu rupu u kojoj se nalazionoktiju . Srpski Srpski 11

Pokrijte vijak i stari lak rupu sa zajedničkog spoja , i ostavite ga da se suši 24 sata .

12

Pijesakza završnu obradu glatka . Ako postoje bilo kakve kupke, rupice na licu ili neravnine , primjenjuju se drugi sloj spoj i ostavite da se osuši .
13

Pijesakpovršina glatka . Nanesite primer nad bilo izloženo zajedničkog spoja , a zatim završiti s bojom kako bi se slagala s zid .

Kako to Utočište Painted Cement Zidovi

cementa zidovi izlio i izliječiti ispravno stvoriti snažne izdržljive površine koje mogu dokazati vrlo otporan na bilo , ali manjih oštećenja . Međutim , šteta ponekad ne dogodi . Kad se to dogodi , čak inajmanja pukotina može predstavljati opasnost

Více >