Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> zidne Popravci >> Content

Alati za Sheetrock Popravak

Na kraju sve kuće početi prikazivati ​​na njihovu dob . Sve i svašta su dužni prekinuti i treba se popraviti . Sve što vam treba su pravi alat imalo know -how , a vi možete učiniti mnogo manje popravke oko svog doma sami , bez zapošljavanja izvođača . Rupe u sheetrock sučest problem koji se može popraviti uz pregršt alata . Kit nož

ravni od kit nož je idealan za sheetrock blato , koji se koristi za krpa rupe u sheetrock i ispuniti noktiju rupe u zidovima . Kit noževi dolaze u različitim dužinama , od oko 2 inča do 24 inča . Manji noževi su najbolji za male rupe u sheetrock . Veće lopatice su u stanju izgladiti cijeli dijelovi zida lako . Nakon oštrice neujednačenih čist i na ruku može napraviti popravke bilo problema veličineugriz .
Šmirgl papir

Kako popraviti rupe i oštećenja na Sheetrock , hoćete trebati nekoliko listova brusnog papira s različitim površinama . 60 - grit papir bi trebao biti korišten za teže poslove , kao što je brušenje daleko sušeno kit , zalutao bumps žbuke koji su sušene ili nožem linije . Finije , 100 - brusnim papirom treba koristiti završiti područja prije bojanja nad njima . Male ruke Sander ilibrusna nije bitno , ali to može pomoći smanjiti stres na ruke, ako vam je potrebno učiniti mnogo brušenja .
Utility Knife
< br >

uslužni nož je bitno za popravak sheetrock . Vi ćete morati koristiti nož za rezanje daleko bilo suvišno papir ili komadići gipsa unutar suhozidom ( sheetrock ) . Pobrinitenož ima oštar nož koji nije otupio ili se knicked .

Clean Krpe

Nakon što ste završili popravak štete Sheetrock i prije nego što boja to , morat ćete temeljito očistiti područje . Koristite čistu krpu - nešto čvrst poput stare trenirke ili ručnik - za brisanje zahvaćeno područje čist nakon što je popravio štetu i brusiti glatka
kist
.

Nakon što ste napravili sve popravke oštećenog dijela zida te su brusiti površinu i obrisao ga čistim , spremni ste za premazati popravljeni područje . Pobrinite se da Vaš boja odgovara postojeće boje na zidu , a zatim premazati područje s kistom . Šira četkica može biti od pomoći u pokrivanju zahvaćena područja kako bi se uklonili neravnomjernu pokrivenost kada slikarstvo preko popravljeni područje .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1016079139.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.