Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> zidne Popravci >> Content

Što uzrokuje Drywall Crack

? Drywall , koji dolazi u listovima , ima mnoge prednosti u odnosu na stari rešetke metodom žbukanje zid . Drywall nije bez problema , iako je , i još uvijek može slomiti pod određenim okolnostima . Postoji nekoliko stvari koje trebate tražiti i uzeti u obzir kada se rješavanje problema suhozidom . Kuća Rješavanje

Kuće podmiriti tijekom vremena . To naseljavanje obično nije ujednačena ; pojedini dijelovi kuće nasele pred drugima . Pukotina uzrokovan taloženja Problem se nalazi u biti u skladu između stropa i zida , jer je pokret prema dolje . Još jedan zajednički mjesto za rješavanje pukotina je uz gornji rub okvira vrata . To su dijagonale pukotine i da će i dalje rasti kaokuća smiri .
Poor taping suhozidom

Drywall mora biti ispravno snimao osigurati glatku , čvrstu površinu . To uključuje korištenje posebnu vrpcu koja ima male rupe u njemu . Suhozidom blato se stavi preko njega i brusiti . Akotraka nije stavljen Čvrsto i stan , to će se početi guliti nakon kratkog vremenskog razdoblja . Ako nije bilo dovoljno suhozidom blato ostavio iza sebe, tu neće biti nikakvih podrška za vrpcu, a to će ispucati . Srpski

vlage iza zida

Vlaga oblici u mnogim različitim područjima na zidovima. Ako nema parna brana nalazi iza suhozidom , vlaga može biti uvučena u izvana , proći kroz zid odbora i nasele u blizini zida studs . Drugo pitanje jevlaga zapravo dostizanje jednog od montažnih vijaka . To će uzrokovativijak hrđa iširi rđa će izazvatisuhozidom ispucati .


Predmet koji uzrokuje Zid Stres

Kad god objesiti objekt na zid , razmislite masa točke . Ako je težak više od 5 kg. , Objesiti na zid pastuh . Predmeti koji teže više od 10 £ . koje su visjele sa zidnim stalcima može uzrokovati stres na zidu , što je dovelo do pucanja . Na kraju je sidro zid će dati način ipredmet će pasti . Problem kod te vrste pukotina je da oni mogu ostati skriveno . Ako ste znatiželjni o objektu i kako to utječe na drywall , uklonite stavku i ispitati zid i usko sidro .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1016079230.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.