Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> zidne Popravci >> Content

Kako Parge blokiranja zid

trkaća ili betonski blok zgrada i zidovi su prilično jeftin ; Međutim , oni mogu biti neprivlačna . Parge dlaka na blok zida može pokriti oštećenih područja i dati zidu novi izgled . Parge mogu izgladiti i obojana ili dati teksturu za štukaturama završiti . Svaki blok ili cement zid ili sobu bilo koje veličine može parged s malo ili bez potrebnih skill.Things morat ćete Srpski Žlica ili kolicima
zidanje pijeska
Portland cement
mikser ili vrt motiku < br > Hammer Screenshot meni krpe
crijevo za polijevanje
Mister mlaznica
lopatica
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Isperite kantu ili kolicima za vlažiti strane i dno . Ulijte pijeska i cementa u kantu ili kolicima . Cement i pijesak trebao miješanja upute za izradu morta . Mort jetip i debljina cementa trebate .
2

Mix cement i pijesak s mikserom ili vrt motikom . Dodati odgovarajuću količinu vode u mješavini u skladu s uputama proizvođača . Miješati mort spoj u vodi u intervalima . Ulijte u 1 /3 vode i miješajte dok ne dobijete glatku , a zatim još jedan mix 1/3 . Dodaj posljednju malo vode i miješajte smjesu dokžbuka je glatka .
3

Uklonite sve čavala ili vijaka u betonskim zidovima . Rasprodati područje oko zida . Ostavite tri metra područje oko zida potpuno jasna .
4

širiti kap krpe na podu uz zid . Na pad krpe će zaštititi pod od žbuke pao .
5

sprej svjetlo magla vode preko bloka zida u dijelu tri stopala . Parge će se primijeniti u dijelovima tri stopala i svaki dio treba misted prijeparge dodaje . Početak u kutu za najbolje rezultate .
6

Umočite lopaticu u vodi , a zatim zagrabiti morta s lopaticom i širiti ga na zid . Spread odozdo prema gore u intervalima od dva stopala . Pritisnite mort u rupe i neravnim mjestima u blok zida sa žlicom .
7

Raditi svoj put dozida nanošenja žbuke i preklapanjem rubova lagano . Nastavite na isti način Magli zidove i nanošenja morta u sekcijama dva stopala od dna prema vrhu dokzid je prekriven .
8

izgladite Mort ravnu oštrice žlicom umočenom u vodu .
9

Dopustitemort da se suši najmanje 24 sata . Uputstvo o cementa paket će dati točan sušenje i stvrdnjavanje puta .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1016079247.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.