Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> tapeta >> Content

Kako znati je liWallpaper su inicirana

Morate znati ako postoji pozadina je premazan ako želite ukloniti , obojiti ga i papir ga. Primer pomaže pozadina bolje prijanjaju dok ne dopuštajućitapete za natapanje kroz boje na površini suhozidom i uzrokovati štetu . Ako pozadina je premazan , uklanjanje će biti jednostavnije i manje vjerojatno da će izazvati oštećenja na podlozi zidnu površinu u . Upute Screenshot
1

Pokrenite svoju ruku uz površinu tapeta . Ako postojicrinkling zvuk ilipapir kopče , to je vjerojatnije dapremaz nije primijenjena . Dobro primirane zidovi će imati papir koji je dobro pričvršćen , s uskim šavovima ; u ovom slučajuvlažna tapete natopljenom kroz boje tijekom primjene i nakon sušenja izazvao izvijanje .
2

Nađi kutke i šavova gdje se lako može povući dio pozadine . Ako je potrebno , sprej kutove i šavova s malo tople vode i ostavite da se upije u pozadinu da bi uklanjanje lakše .
3

Pogledajte ispod tapeta na površini zid nakon što ste uklonili pozadinu dio ili gola. Ako vidite kredast bijelu tvar ,zid nije bio premazan prije tapeta . Ova tvar je tapete pomiješana s bojom i da će biti teško ukloniti .
4

Pregledajte stražnju stranu pozadine kako bi vidjeli je li uklanjanje izvukao ništa izvan zida . Možete vidjeti stare slojeve pozadinu ili boje , a oboje su u redu . Wallpaper ljepilo je značilo da se drže slikati i drugih površina , aliprimer ga čuva od curi kroz to sama suhozidom .
5

Zaustavite uklanjanja pozadinu ako podići bilo od papira površine suhozidom . Akozid nije bio premazan ispravno , pozadina uklanjanje će uzrokovati štetu na suhozid ako nastavite. Razmislite slikarstvo preko tapeta umjesto uklanjanja.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/wallpaper/1016015176.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.