Pre Glued Wallpaper Instalacija

Wallpaper nudi kuće priliku za dizajn izražavanja koji nedostaje u oslikanim sobama . Uz pozadinu , to je moguće napravitisoba izgleda poput proljeća vrtu ili rustikalnom zemlji kabini . Pre - zalijepljen pozadina činizadatak nešto manje neuredan imalo lakše , jer ne postoji ništa miješati . PripremiteSoba

Postoji više stavljajući pozadina uspješno nego jednostavno visi ljepljive trake papira na zid . Prvo morate uzeti vremena za popraviti nedostatke u zid , uklonite prekidač i izlaznim naslovnice , očistiti zidove i nokautirati svoje alate i potrošni materijal . Napraviti dobar posao s pripremi i vjerojatno ćete završiti s oblijepljeni koji ne ponosiš .

Dio priprema je crtež olovkom crtu na zidu gdjeje prvi strip će ići . Ova linija moraju biti okomiti icjelokupna visina zida na početnu točku . Ova točka bi trebao biti na mjestu na zidu gdje svaki uzorak neusklađenost kada je zadnji strip pridružujeprvo neće biti primjećen lako out - of - the- način . Nemojte početi u kutu , često starije kuće više se ne ravna , tako da bi mogli završiti s jaz gdje se trake papira treba zadovoljiti . Međutim , ako se papering samo jedan zid , morate početi na uglu, samo smanjiti koliko je potrebno kako bi se osiguralostrana parenja rada je vertikalna . Prvi strip papira poravnava upravo na vašem olovka oznaka , tako provesti vrijeme da bi ga kao gotovo savršeni kao što možete dobiti .
Skupi svoje zalihe

S pre - zalijepljen pozadinu , ne morate brinuti o miješanja i nanošenja ljepila , ali i dalje ćete trebati neke alate i potrošni materijal . Prvi jepozadina ladicu . Ova ladica je duga i plitka da vam omogućiti da potopiti cijeli zid dugačak trake papira u jednom trenutku . Slijedite upute na papiru proizvođača kao na vremensko razdoblje za natapanje papir . Također ćete trebati spužvu , wallpaper valjak i nekoliko meke krpe .
Hang U radu

Cut trake od papira nekoliko centimetara duže od vaš zid je visok . Dodatni duljinom će omogućitifleksibilnost za prilagodbu trake gore ili dolje za točno odgovarati uzorak prethodne trake . Pažljivo poravnajte rub prvi natopljenom trake s olovke ste već nacrtana na zidu , pritisnite papir na mjestu i glatko s gumenim ravnalom , istiskuje višak ljepila . Ponovite sa sljedećim trake papira , pažljivo poravnajte rubove i podudaranje uzorak . Provjerite povremeno kako bi bili sigurni da trake borave vertikalna i nastaviti druženje trake oko cijelog prostora . Uzmi si vremena u kutovima i trim pažljivo oko prozora ili drvene obloge . Obrišite višak ljepila off papira i obrišite vlažnom spužvicom često . Trim gornji i donji s oštrim nožem prijepapir potpuno sušenje .

Kad ocat iliparobrod ne uklanja Wallpaper

Općenito ,parobrod iliotopinom vode i octa će ukloniti pozadinu od većine zidova . Ponekad , međutim , postoje slučajevi kada su te opcije ne rade , pogotovo ako jepozadina je instalirati dodatne paste ili akopozadina je vrlo stara . U tim slučajevim

Více >