Kako ukloniti Wallpaper bez trganja Drywall

Uklanjanje pozadinu bez trganja suhozidom oblaganje traje prakse i strpljenja . Drywall je napravljen od gips koji je u sendviču između dvije debele listove papira . Kombinacija se zatim suši u peći . Prednosti suhozidom surelativna jednostavnost korištenja iukupni čist izgled u odnosu na tradicionalne letvičastih i pregrade . Jedan pad suhozidom u odnosu na tokarskom stroju i žbuke je dapremaz papir može lako suzu prilikom uklanjanja pozadinu . To je ono što vam je potrebno Srpski 6 - inčni kit nož
Wallpaper uklanjanje tekućine
Bucket
Spužva
Dropcloths
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Odvijte sve prekidač i izlazni ploče , kao i bilo kakve svjetiljke ili ukrasne predmete koji će otežati proces uklanjanja pozadinu .
2

pokrivaju područje s plastičnim ili platnenih dropcloths zaštititi podove i velike komade namještaja koja se ne može lako ukloniti iz prostorije .
3

Dodajte 1 dio pozadina uklanjanje tekućine i 1 dio vode u kantu tople vode i sa velikom spužvom mokri pozadinu . Ova rješenja se mogu kupiti u bilo kojoj lokalnoj hardvera trgovine i nisu otrovne . Start na vrhu zida i raditi svoj put prema dolje . Dropcloths treba uvučen čvrsto uza zid kako bi se spriječilo rješenje iz kaplje na katovima . Neka rješenja potopiti u za par minuta .
4

Koristite 6 - inčni kit nož da struže navlažene pozadinu . Počnite sa šavovima i ako je moguće oguliti listova papira po ruci nakon počevši sa kit nož . Ako suhozidom Rad počinje pilingom sa tapetama , zaustaviti i ponovo rješenje , čekao par minuta prije nego što nastavite .
5

Obrišite golom suhozidom dolje s čistom toplom vodom kako bi uklonili tapeta ljepilo koje ostaje . Čestopozadina uklanjanje tekućine uzrokovat ćeljepilo staviti na zidove i zahtijeva nekoliko ispiranja treba u potpunosti ukloniti .

Kako ukloniti tepih Od stubišta

tepih obično priključen na podu kroz korištenje tack trake pribijen na podlogu u blizini zidina . Instalacija tepih na stepenicama koristi mješavinu trakom i spajalicama , skriven od pogleda , da bi tepih mirovanju . Trkači se niz stepenice i klamaju

Více >