Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> tapeta >> Content

Metode Wallpaper uklanjanje

Wallpaper jezgodan način da dotjerati zidove zapetljan uzoraka i dizajna . Tijekom vremena , pozadine nestati i njihovi stilovi postali datiran . Kada je vrijeme da promijenite izgled vašeg zida , to ne može biti tako jednostavno kao piling pozadinu off . Wallpaper ljepila formulirani izdržati vrućinu , hladnoću i vlagu , tako da može biti potrebno koristitiotapala za uklanjanje jaku ljepljivu vezu između tapeta i zida . Pripremajući svoju pozadinu

Provjerite je li pozadina nije vinil . Ako je to , pokušati skinuti prvi sloj jer se rješenja neće probiti do tapeta ljepilo . Ako je vaša pozadina je vinil i vrlo gusta , a ne možete ukloniti prvi sloj , zabiti ga s tapete bodovni alat ili skalpelom . Koristite samo skalpelom , ako možete postići dovoljno duboko bez oštećenja površine zida iza pozadinu . Score cijelu površinu , tako daće rješenje ravnomjerno natapanje pozadina podršku . Koristite ili kantu i spužvu ili sprej bocu primijeniti vode ili rješenja na zid .

Komercijalnih proizvoda

Postoje mnogi komercijalno dostupni pozadina uklanjanje rješenja . To rade namakanjem preko tapeta za kemijski reagiraju sa i razbiti pozadina ljepila . Pozadina je onda lako oljuštiti od zidova . Pažljivo slijedite upute o tome kako primijeniti pozadina uklanjanje rješenje za svoje zidove .
Aparata

Vruća para se koristi da se istopi pozadine ljepilo . Nosite zaštitne rukavice prilikom rukovanja parobrod . Maknite pozadinu kao što prođete parobrod preko dijelovima pozadinu . Nastaviti sve dok svi tapeti je uklonjena .

Domaća rješenja Srpski Srpski

početi pomoću običnog tople vode za natapanje u i popustiti pozadinu . Dopustite vruću vodu da odstoji 15 minuta , a zatim ga ponovno smočiti . Koristite pozadinu strugač ukloniti pozadinu . Za neke tapete , topla voda dovoljno razbiti ljepilo .

Ako trebate jači alternativu običnom toplom vodom , napraviti rješenje jednog dijela octa i jedan dio vrlo toplom vodom . Octene kiseline u octu će otopiti ljepilo , avoda će vam pomoći da se upije papir potporu . Nanesite na zidu i ostavite ga da odstoji 15 do 20 minuta prije nego što struganje tapeta sa zida .

Octa , sode bikarbone i vode će također pomoći da se oslobodite ljepljivu vezu između tapeta i zida . Dodajte 1/2 šalice sode bikarbone na 1 povjerenju . vode , a zatim dodajte 1 šalicu octa . Držati miješanja smjese kao što više mjehurića . Nakon što ga smiri , sipati u sprej bocu ili koristiti izravno iz kante . Opet , zasititi pozadinu , ostavite ga da se upije oko 15 minuta , a zatim struže pozadinu daleko.

Omekšivač i voda je još jedan domaći rješenje za uklanjanje pozadine . Omekšivač omekšava i papirni i ljepila , razbije svoju vezu na zid . Dodajte 1 šalicu omekšivač do 4 šalice tople vode . Operite ili sprej na zidove , pazeći da se zasite pozadinu . Neka ga sjesti za 15 do 20 minuta prije nego što struganje tapeta sa zida .
Čišćenje Gore

Očistite zidove sa sapunom i vodom ili octa i vode , nakon što sve je uklonjena pozadina . Možda ćete morati oprati zidove više od jednom , akopuno ostataka ljepila je još uvijek na zidovima . Dopustitevrijeme zid da se osuši prije nanošenja svoj ​​novi zid završiti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/wallpaper/1016079283.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.