Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> tapeta >> Content

Kako Hang Mural Pozadina

Viseći pozadina jeobred prolaz dapuno vlasnika kuće proći. Ali , ako ste u potrazi za jedinstvenim twist na visi običan stari pozadinu nego gledati dalje od visi murala pozadinu . Mural pozadina će dati veliki izgled na bilo koju prostoriju , a posebno dijete ili dječju sobu . Upute Screenshot
1

Pick u sobu u kojoj želite objesiti Zidne tapete . Zatim izaberite zid koji će najbolje nositi mural . Taj zid bi trebao imati nekoliko prodajnih mjesta ili svjetlo prekidači koji će prekinuti protok murala .
2

Priuštite područje zid koji želite objesiti Zidne tapete . Koristite mješavinu octa i vode da biste dobili osloboditi od bilo kakve krhotine , prljavštine ili ulja koja mogu utjecati na visi od murala .
3

Odmotajte papir i biti sigurni da je sve komada koji pripadaju njemu .
4

Odlučite precizan trag ćemural će početi . Budite sigurni da ćete napraviti ovaj granični ravno. Koristite ravnalo ravnalo ili viskom kako bi se utvrdilo da je to točno .
5

Stavite prvi dio na ravnu površinu . Primijeniti debeli jednolik sloj ljepila na cijeloj ploči . Budite sigurni da ne propustite bilo koji njegov dio, uključujući i rubove . Ploču iznutra prema van i zamotajte ga dopustitiljepilonekoliko trenutaka da se osuši .
6

Ploču na zidu . Budite oprezni da se postroje ravnomjerno s linije ste napravili u koraku 4 . Kao što staviti ploču na zidu polako otkrivati ​​to biti oprezni da ne razbiti papir .
7

Nježno ugladiti mjehurića pod papiru koristeći krpu ili ruku .
8

Ponovite korake 5-7 s preostalim panela .
9

Dopustitepapir da se osuši .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/wallpaper/1016079315.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.