Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Prozora i vrata Popravak >> Content

Zašto ne moju kuću Windows Drain kada pada kiša ?

Svaka kuća mora redovito održavanje kako bi ga držati u dobroj formi . " Big " radove održavanja , kao što su čišćenje oluka i krova , košenje travnjaka ili slikanje trim su lako zapamtiti , jer oni lako mogu vidjeti . No, tu su i male stvari na svoje kuće koje treba obratiti pozornost . Čak i zanemaruje male stvari , kao što su otvori za odvod vode na prozorima , može izazvati probleme . Ako su oni napustili nepopravljen , oni mogu pretvoriti u velike probleme . Koje su House Prozor otvori za odvod vode ?

Ako pogledate vanjski okvir od prozora u svojoj kući , vidjet ćete male, četvrtaste otvore . Ovi otvori su poznati kao " ispusne otvore " ili " plakati rupe . " Njihova svrha je da pustite vodu za odvod kroz prozore . Oni su dizajnirani za pokretanje kišnicu off prozore i daleko od kuće . Inače , voda će se izgraditi na prozorskoj dasci . To može preliti i pokrenuti niz zid u svojoj kući i uzrokovati štetu .
Nemojte otvori za odvod vode neka klima u moju kuću ?

Nimalo . Proizvođači ublažiti ovaj mogući problem kada su prozori su napravljeni . Postoje male zaliske koje pokrivaju otvori za odvod vode . Oni su otvorili da bi voda iscijedi , a zatim ponovno zatvoriti . Tu je takođerpleksus odjeljaka unutar okvira prozora . Te komore pomoći kako biokvir više izdržljiv . Oni također spriječiti ulaženje zraka svoju kuću . Konačno , vanjski rupe , a interijer otvori za odvod vode ne postroje , koja pomaže blokirati zrak .
Što uzrokuje otvori za odvod vode ne radi ispravno?

Ako prozori su potpuno novi , postoji mogućnost da nisu pravilno instalirani . Ako su instalirani naopako , primjerice , otvori za odvod vode ne mogu raditi kao da su dizajnirani kako bi . Otvori za odvod vode može biti priključen zatvorena s brtvljenje ili odlomci iz građevinskog materijala . Dirt , mrtve bube , lišće i druge nečistoće lako mogu prikupiti u prozorskih okvira i začepljuje ih kao dobro .
Tekuće održavanje potrebne na otvori za odvod vode

Svake godine prije kišna sezona počinje u vašem području , pregledati otvori za odvod vode . Ako prozori imaju zaslone , što im je potrebno kako bi se uklonili prvi. Uvjerite se da su rupe su čiste iprag je slobodna. Koristite mekanu - naježio metlu ili vakuum za čišćenje prozorskim . Koristite malu , mekanu četkicu boca očistiti odvod otvori ako je to potrebno . Očistite ih nježno , tako da ne oštetite male zaliske .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/window-door-repair/1016079462.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.