Glass Cleaner za izgreban stakla

Staklo jedelikatna materijal koji se lako može razviti ogrebotina od brojnih uzroka . Kuće izgradnju sama okolina može stvoriti tragove na prozore koji se mogu teško ukloniti . Vjetar štete i oštre abrazivna sredstva za čišćenje također može stvoriti ogrebotina i ogrebotina . Sama Čistači neće ukloniti štetu od zagrebao stakla , ali poliranje spojevi mogu pomoći da im se smanjili . O Ogrebotine u staklenim

Prije pokušaja uklanjanja štete , procijeniti koliko duboko su ogrebotine . Ako pokrenete noktom preko nule i to hvata u utor ,ispočetka je preduboko upravljati sami. Vjerojatno će trebati profesionalnu stakla popravak za te slučajeve . Ako su blagi , površinske ogrebotine , neki poliranje spoj ,bušenje ipoliranje jastučić može pomoći da olakšaj svoj ​​izgled , ako ne i eliminirati ogrebotine cijelosti . Nemojte koristiti abrazivna sredstva ili bilo koji spoj koji nije odobren za uporabu na staklu . Te metode mogu napraviti ogrebotine gora .
Pasta

kućni lijek možete pokušati ukloniti svjetlo površinske ogrebotine od stakla je s ne - gel - pasta za zube tipa koji radi ne moraju abrazivna u njega . Pasta pruža dovoljno za poliranje sposobnost za uklanjanje manjih ogrebotina na staklu . Utrljajte pastu za zube na staklo i ostavite ga da se dobro osuši . Zatim trljati površinu mekom krpom dokispočetka je smanjen . Isperite čašu s običnom vodom kako bi uklonili tijesto .
Soda za pečenje

Pečenje soda može se koristiti za nježno koža se manje ogrebotine na staklu , prema web GlassesCrafter . Mix gustu pastu od sode bikarbone i vode , te nanesite na zagrebao području . Nježno utrljajte s pamuk loptu u kružnim pokretima . Isperite i osušite staklo . Možda ćete morati ponoviti ovaj postupak za uklanjanje ogrebotina .
Cerij Oxide

Cerij oksid jespoj je napravljen od rijetkih zemalja metala zove cerium . Također je pozvao " juvelir rouge ", jer se koristi u industriji nakit za poliranje drago i poludrago kamenje . Cerijevog oksida miješa s vodom da se dobije tanki paste , koji se tada primjenjuje na poliranje jastučić za poliranje od ogrebotina , prema web WarmGlass . Ova metoda zahtijeva trajne napore za uklanjanje ogrebotina , ali općenito radi dobar posao .

Auto Vjetrobran popravak setove

Auto supply trgovinama često dostaviti vjetrobransko popravak setove koji se mogu koristiti za ukloniti male ogrebotine na staklu . Ovi kompleti pružaju poliranje spoj koji se primjenjuje za poliranje jastučić na pričvršćivanje kotača na svrdlo i drugi alat . Blagi pritisak na površinu stakla će ukloniti male ogrebotine na staklenim površinama .

Kako popraviti vezicama na Hunter Douglas Duette

Prozor nijanse zadržati svoje sobe iz zagrijavanje po jakom suncu , dok uređenje prozore . Nažalost ,uzicom lako lomljiv i bilo spriječiti nijansu promijene ili uzrokovati letvice padne s linije . Hunter Douglas Duette nijanse nude kit uzicom Servis

Více >