Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Prozora i vrata Popravak >> Content

Kako popraviti jaz između Screen Door & Klupčica

screen vratapogodnost koja može dopustiti povjetarac i držati bugova van . Međutim , ako postojijaz između dnu ekrana vrata i prozora,vrata se ne služi svojoj svrsi . Nedostaci i prljavštine može ući u kuću preko jaz , uzrokuje da se zatvori glavna vrata i ne iskoristiti svoje ulaznim vratima je primarna funkcija . Možete popraviti jaz koji postoji između dnu ekrana vrata iprag pomoću pravi proizvod i minimalnom količinom effort.Things morat ćete Srpski traka mjera
vrata pomesti
Hacksaw
Škare
olovku Screenshot električnu bušilicu
1/16-inch čelična svrdla
Vozač malo
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izmjerite širinu donji rub Vrata su pomoću metar . Kupnja pomesti vrata koja je najmanje toliko širok kao vrata . Ako morate kupiti jedan koji je širi , koristite pila za metal rezati metalni dio u prolazu i škare za rezanje vinilnog dio .
2

Zatvorite ekran vrata i pozicionirati se na istoj strani na kojem su ljuljačke vrata otvorena .
3

Držite metalni dio pomesti s rupama protiv dnu vrata, tako da je ravna . Uvjerite se dapomete dio visi ispod dovoljno za pokrivanje jaza ali ne preniska da to ometa otvaranja vrata i zatvaranja vrata . Označite rupe za vijke koristeći olovku jednomzamah je u pravilnom položaju . Postavite pomesti stranu .
4

Izbušite pilot rupe na svakom od olovke maraka koristeći električnu bušilicu s 1/16-inch čelična svrdla instaliran . Izbušite rupe na dubini od oko 1/8-inch .
5

Fit pomesti na dnu vrata i poravnajte rupe za vijke s pilot- rupa koju ste upravo izbušene . Uložite sve vijke rukom i pretvoriti ih jednom ili dva puta . Koristite električnu bušilicu s oštrice instaliran stegnuti vijke potpunosti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/window-door-repair/1016079802.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.