Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Prozora i vrata Popravak >> Content

Kako ukloniti Pas ogrebotina Iz drvena vrata

Psi mogu biti čovjekov najbolji prijatelj , ali njihove kandže nisu nimalo prijateljski na drvena vrata . Pas je kandže su puno teže od drva . Kad tjeskobnih ljubimci ispočetka na vrata da dođe u ili se pustiti van , kandže na kraju će ostaviti ružne tragove po bokovima i dnu drvenih vrata . Ljubitelji pasa može odlučiti za instaliranje psić vrata ili vlak psi nisu šapa na vratima , ali u međuvremenu , popravci moraju biti ukloniti one ružne ogrebotine i vratiti drvo svojim bivšim beauty.Things morat ćete
Kap krpu
220 - brusnim papirom
320 - brusnim papirom
Wood Filler Screenshot kit nož
uzdama krpom
boje ili mrlja
kist
Prikazati više uputa
1

Stavite kap krpu ispod vrata kako bi zaštitili podnice .
2

Pijesak niz ogrebotina . Brušenje može obaviti ručno ili pomoću orbitalne brusilice . Ručno brušenje potrebno više truda , ali omogućuje bolju kontrolu nad koliko od drva se brusiti off .
3

obrišite brusiti područja s tack krpom kako bi uklonili pijesak čestice . < br >
4

Dip kit nož u drvo punila i kašičica se onoliko koliko je potrebno da bi popravke . Nanesite drvo punila na pjeskarenog područja , izravnavanje off višak . Pustite da se osuši prema vremenu preporučene na etiketi .
5

Pijesak dolje drva punila dok ne bude glatka i ravna s okolicom . Počnite sa 220 brusnim papirom . Nakon nekoliko prolaza , promijeniti Finer 320 brusnim papirom kako bi dodatno izgladiti drvo .
6

Očistite brusiti površinu s tak krpom .
7

Nanesite boju ili mrlja na zahvaćenom području vrata . Držati otvorena vrata sve dok se u potpunosti ne osuši .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/window-door-repair/1016079831.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.