Kako instalirati ulov Screen Door

Ulovscreen vratadio zaustavnom mehanizam koji se montira na okvir vrata . Kad sevrata zatvorila ,napadač na vratima se bavi s ulovom za kvaku na vratima . Tijekom vremenaulov se istroše , savijen ili slomljen i morat će biti zamijenjen novim . Zamjena ulov je prilično jeftin i može se kupiti u većini hardvera ili home poboljšanje dućana . To je instaliran u oko 10 minuta . Upute
1

Odvijte vijke koji učvršćuju stari ulov za okvir vrata koristeći odgovarajuće vrste odvijača , ovisno o vrsti vijaka . Izvadite stari ulov .
2

Držite novi ulov na okvir vrata otprilike tamo gdje se nalaziostari . Zatvorite vrata polako i poravnajte ulov , gdje će sudjelovati s napadačem na vratima . To se postiže lakše s unutarnje strane vrata .
3

Ubacite vijke u rupama od ulova te u drvo okvira vrata . Uvjerite se da učvrstite vijke ravno u okvir , a ne pod kutom . Zategnite vijke dok su lagodan , ali nemojte ih pretjerano voziti .

Problemi s Old Style Andersen tlaka Seal Windows

S vremenom i uz normalno korištenje , čak i bolje marke prozori , poput onih koje je Andersen , može uspjeti . Kadstari stil , double - hung Andersen Pritisak Seal prozor istroši , to ne može funkcionirati ispravno i pustiti u zrak i vlagu iz otvoren

Více >