Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Kako popraviti kliznim ladici zglobnim

Klizna ladice vidjeti puno svakodnevnu uporabu i zlostavljanja tijekom tečaja općeg radnog dana . Tijekom vremena ladici zglobovi , ili trkači , kako ih često nazivaju , može postati labav i zahtijevaju popravak . Fix klizna ladici zglob kako bi se spriječilo daljnje oštećenje zgloba ili čak ladicu ili otvaranje stol . Kada primijetiteladica počinje djelovati loše odmah treba popraviti zglob . To je ono što vam je potrebno
odvijač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izvadite ladicu od stola tako da čupanje i lagano podiže kao da vodite stražnji kraj iz otvaranje blagajne . Stavite ladicu na radnu površinu .
2

Ispitatiladici ovisi o stranama ladicama . Ako stožere na bočnim stranama ladice slobodi su ih drže u ispravnom položaju na strani ladice , jednu po jednu , i zategnite vijke s odvijačem .
3 < p > Gle unutar otvora ladice i provjerite šarke na strane otvaranja ladice . Ako su labave , držite ih na mjestu , jednu po jednu , i zategnite vijke .
4

Poravnajte šarke na strane ladici s okovima na strane otvaranja ladice i usmjerite stražnji kraj ladici u otvor ladice . Gurnite ladicu natrag na svoje mjesto unutar stola . Otvorite i zatvorite ladicu kako bi bili sigurni da je ladica poravnati i zmajem na šarke .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016015530.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.