Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Kako Zategnite Stair šina

ogradu često postaje labav tijekom vremena s obzirom na količinu pritisak na njega u normalnim uvjetima . Ogradu jejedina podrška ljudima penjanje uz stepenice , i to traje puno težine i čestih utjecaja na dnevnoj bazi . Budućirukohvate se održava u mjestu nizom tankih , ukrasne balusters i većih Newel postovima , nije ni čudno da se stepenice tračnice moraju biti stroži sada i onda . Stegnuti svoje labave stubište rukohvati , morat ćete prepoznati i popravak neispravnih strukturni element potpore . To je ono što vam je potrebno
Saw Srpski 2 - by - 4 inča klinac
Krpe Pretraživati ​​Snaga drill
Veliki malo
ubrzati trgu
mali zalogaj
upustite malo < br > vijak pištolj Screenshot, 12 - by - 4-inčni sidreni vijak Screenshot kit nož
Wood Putty Screenshot Fino brusnim papirom
kist Screenshot Paint
ljepilo za drvo
vijke
Dorada nokte
Hammer
Upustite
pokazati više upute Pretraživati ​​Loose Newel Post
Srpski jedna

primjenjivati ​​pritisak na labave Newel post na bazi svog ogradu . Ideja je da se presele na vratnici vratiti u prvobitni položaj protiv gazišta stepeništa , ogradu i na strani suknje brodu ili greda . Labave Newel nakon uzrokuje ljestve popustiti i postati nepošten . Upotrijebite svoju pilu za rezanje duljinu od 2 - by - 4 inča klinac da stane jaz između vašeg Newel post i obližnjem zidu . Wedge drva u mjestu s krpama , na obje strane kako bi se spriječilo ogrebotine . Ovaj klinac će služiti kao oslonac , držeći Newel u pravilnom položaju , kao što instalirate sidro podršku .
2

koristiti svoju moć bušilicu i malo da bi pilot rupu kroz Newel post i na stepenice gaziti . Početak na vanjskom rubu Newel post, i izbušiti unutra prema gazišta stepeništa . Koristite brzine trg zadržati bušilica ravno , i prestati bušenje kada dođete do oko 1 centimetar u materijal omotača . Izbušite ostatak puta u stepenice omotača pomoću malo što je oko 1/2veličine svog prvog , veći zalogaj . Koristite upustite malo stvoriti zarezati u Newel mjesto za vaše screwhead da stane .
3

Koristite vijak pištolj voziti dodatni dug 12 - by - 4 - inčni sidro vijak u pilot-rupa idalje gaziti . Vijak će povući i držite Newel mjesto čvrsto na poziciji.
4

Koristite kit nož da se prijave za drvo kit u rupu iznad screwhead . Popuniti rupu i struže daleko višak kit pomoću noža održati u uskoj kutom u odnosu na radno mjesto. Pustiteda se osuši kit prema uputama proizvođača , a zatim koristiti svoj fino brusnim papirom da ga izgladiti . Koristite svoj ​​kist primijeniti boje za pokrivanje popravak .
Loose Baluster
5

Koristite ljepilo za drvo se stegnuti labave balusterskim . Ugurati ljepila u prostor između vrha pluteja i ogradu . Ljepilo će popuniti prostor i dodati snage na veze između dvije površine . Ponovite postupak na donjem kraju pluteja gdje se sastaje sa strane gredu .
6

koristiti svoju moć bušilicu i malo da bi pilot rupe kroz vrh vaše labave pluteja i na donjoj rukohvat iznad. Koristite svoj ​​pištolj vijak voziti drvo vijaka u pilot rupu . Ti vijci će pružiti dodatnu snagu na zglob i dodatnu potporu za vaše ogradu . Ponovite postupak na donjem kraju svog pluteja , gdje su vijci treba montirati u vašoj strani gredama.
7

Upotrijebite svoju bušilicu i malo da bi pilot rupe na isti način instalirati nokte umjesto vijaka . Koristite čekić voziti završnu nokte u pilot- rupa , i koristiti upustite voziti glave ispod površine . Ispunite sve preostale rupe ili unakaziti s drvenim kitom , i pijesak kad se osuši .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016015539.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.