Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Mahogany vs Walnut laka

Ako obnove komad namještaja ili čak cijeli kat , odabiru pravo boje drva mrlja je važno . Orah i mahagonij su dvije drvene mrlje koje su vrlo različite u boji i tonu . Odabir između njih ovisi io vašem trenutnom dekor i svoju sobu bojama . Mahogany drvo Stain

Mahogany drvo mrlja može varirati u dubini , ali u cjelini jetamnocrvena ili tamno crvene boje s prigušeno smeđe do crvene . To se smatratoplim bojama drva , tako da će to biti najbolji u paru s toplim boje boje i dekor stavke . Na svjetlijoj strani spektra , bjelokosti i vrhnje su idealni . Kontrast dobro radi s ovim tamnog drveta , tako da možete ići za svjetlijih boja na zidovima i dekor .
Orahovine Stain

orahovog drveta dolazi u različitim nijansama , ali svi dijelimo istu karakteristiku . Orah jesmeđe boje sa žutim prigušeno . To je također stavlja u toploj boji skupine . Orah jesrednje smeđe boje , ne previše svijetla ili tamna . To mu daje svestranost kada je u kombinaciji sa zidnim bojama i dekor . S ovog drveta , možete ići bilo svjetlije ili tamnije boje s bojama ili dekor stavke , bez ikakvih problema .
Tople i hladne tonove

Iako obje ove Woods se smatra toplim tonovima , to ne znači da se ne može miješati s hladnijim tonovima , dok su slijedili nekoliko jednostavnih pravila . Bijela naravno , ide sa samo o svemu i da će izgledati jako lijepo kada je u paru protiv mahagonija . Za tamnije boje , zelena jejako dobar kontrastne boje za mahagonija . S orahovog drveta , koristiti žute prigušeno kao vodič , i tražiti kontrastne boje kao što su plava . To drži boje prijateljski na oku dok dajući vam više raznolikosti .
Postojeći drvene obloge u sobi

Drugi obzir jeboje u sobi je drvene obloge ili drugog komadi namještaja . Miješanje i podudaranje može stvoriti neskladnog notu u sobi . Idi na kontrastima otkazati ovo. Na primjer , za svjetlo javorovog namještaja ili opreme, izaberite mahagonija . Za tamnije smeđe šumi , otići s oraha stvoriti kontrast . Možete miješati šumu , ali jedna mora biti tamnije ili svjetlije oddrugog za najbolji učinak .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016015587.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.