Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Kako DIY zrcalila Paneli na vrata

mirror vrataprostor saver , oslobađajući zid prostor za drugim ukrasima . Ona također reflektira svjetlost u sobi , štoprostor osjećaju veći nego što jest . Možete instalirati ogledalo panela na vratima da li su čvrste jezgre ili šuplja , ali tehnike instalacije će biti malo drugačiji za svaku vrstu vrata . To je ono što vam je potrebno
vrata ogledalo ploče
Drill Srpski svrdlo
šuplje jezgre sidra
Mirror isječke
Vijci
odvijač
pokazati više upute < br >
1

Mjera u kojoj želite da se ploče ići . Za profesionalan izgled , ploče treba biti usmjeren na vratima - vrh , dno i strane . Mark gornji i donji mrlje na vratima s olovkom .
2

Umetnite svoj ​​vrata sidra . Za šuplje jezgre vrata , morat ćete koristiti šuplje jezgre sidra . Izbušite rupu pomoću malo veličine za vaše sidra . Pritisnite sidra na svoje mjesto . Čvrsta jezgra vrata mogu imati ogledalo isječke pijan izravno u drvo . Trebat će vam umetnuti najmanje četiri sidra - jedan za svaku uglu ogledala , a po mogućnosti dva dodatna sidra za centara ogledalo na vrhu i na dnu
3

Insert . zrcalo isječke da se stvore bez okvira , obložena izgled . To će držati gornji i donji dio ogledalo i dizajnirani su da se nenametljivo. Zajebi ove isječke kroz sidra vrata ili izravno u čvrste jezgre vrata . Dno spotova trebao biti u ravnini s vratima , ali ne stroži skroz .
4

Pričvrstite ogledalo umetanjem ogledalo u ogledalo isječke . Izvucite ogledalo bočno kroz isječke . Oni neće biti stroži , ali , tako da ne pusti ogledalu .
5

Zategnite ogledalo isječke . Koristite odvijač i lagano zategnuti vijak koji se nalazi na svakom ogledalo isječak . Nemojte previše stegnuti iliogledalo će se slomiti . Samo ih stegnuti dovoljno čvrsto držite ogledalo .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016015598.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.