Uklanjanje Stair ustaju

Stepenice ustaju suprednji dio svakog koraka . Nalaze se ispod prednjeg ruba gazišta stepeništa . Sastavnice su pričvršćeni na stepenice greda sa završnim nokte . Kako bi se otklonile ustaju prvo će morati ukloniti gazi . Povremeno ćete morati zamijeniti stepenice ustaju ako postanu previše oštećen za popravak . Važno je zamijeniti stepenice dijelove koji su u derutnom stanju zadržati svoj ​​stubište sigurno . To je ono što vam je potrebno
skalpelom Screenshot kit nož
Trim plosnatog Screenshot Mallet
Nail tegljač
Prikazati više uputa Screenshot
1

rezultat uz šav sa skalpelom gdjegornji rub nastavka i donjeg ruba stepenice omotača graničiti s obje stepenice ustaje trebate ukloniti . Bodovanje šav će razbiti bilo pečat formiran od strane drveta .
2

Gurnite kit nož između stepenice omotača i ustaje zgloba uz stepenice ustaje dizati gaziti gore tek toliko da klizeobloge stan bar u zglobu .
3

Gurnite zaštitnu traku stan u zglobovima i zagledati se gazišta stepeništa gore . Podignite duž cijele stepenice omotača s ravnom baru i zagledati svaki šara gore . Postavite gazišta stepeništa stranu . Na vrhu stubišta stringers sada izloženi , tako da možete ukloniti ustaju .
4

Dodirnite stan bar među gredama i ustaju s malj . Zagledati se na ravnom baru na svakom kraju ustaju i podignite ih s gredama .
5

Izvucite nokte sa stražnje strane gazi i stringers s noktiju tegljač . Izvucite sve nokte ostavili u gredama s noktiju tegljač da ih pripremi za nove ustaju .

Savjeti Trikovi za Kako ukloniti Stari Stain & LAKOVI Off Furnir

Lak može napravitidrvetom sjajna i izdržljiva , ali to može ispucati i vremenskim tijekom vremena . Uklanjanje stari lak od furnira jeosjetljiv postupak . Ljuskice su uglavnom tanke trake od drveta nasađeni na bazne drva , a neke metode uklanjanja mo

Více >