Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Kako napraviti Wood Cylinder

Postoje dvije osnovne vrste preokrete , kada je u pitanju drva tokarilice : Brzina okretanja ; i zdjela preokreta . No, bez obzira što je vaš prednost , učenje okrenuti cilindar , ili vreteno okreće , je početnik je tehnika koja se mora prakticirati . Ovladavanje ovaj osnovni postupak pomaže da razviju vještine koje će se prenijeti u početku bilo Vrata projekta što poduzeti . Ovdje jejednostavan način da se komadić skladištu, a čine ga u cylinder.Things morat ćete
Strugari prazno ( trg ) , oko 1 -noga u dužinu, a najmanje 3 cm u promjeru . < Br > olovka
Roughing podvaliti Screenshot SKEW dlijeto
Prikazati više uputa Screenshot
1

Marku" x " preko svake kraju svog drva imitacijom . Učinite to obilježavanje ravnu liniju od jednom kutu dosljedećeg , rotirajući komadu 90 stupnjeva i crtanje drugu liniju iz jednog kuta u drugi . Gdje se linije sijeku jesredište u krajnika . Ponovite ovaj korak na suprotnom kraju svog imitacijom .
2

Planinaprazno između središta na vašem tokarilice , koristeći linije koje se presijecaju na kraju kao vodič staviti točku svog pogona u kosi headstock itočka vašeg live centru u tailstock . Okrenite tailstock ručku dokkomad uklapa udobno i sigurno protiv pogona kosi . Zaključajte svoje tailstock na mjestu . Rotirati komad ručno kako bi se osiguralo da je sigurna .
3

Prilagodite alat mira dokcentar je u ravnini sa sredinom vašeg drva prazno . Opet , ručno rotirati svoj ​​dio kako bi se osiguralo da se briše tool- ostatak .
4

Pretvorite svoj Strug na svom najsporiju brzinu i gledati za bilo neravnoteže u svoj ​​komad . Kada ste zadovoljni , povećati brzinu vašeg tokarski stroj na oko 500-700 okretaja .
5

Postavite grubi podvaliti na vaš alat ostatak prema gore pod kutom od 45 stupnjeva . Gurnite podvaliti u predenje imitacijom polako podižući ručicu doksječivo proizvodi glatke rezove . To jepravilan položaj alat za grubuprazno.
6

Pomaknite grubi podvaliti natrag i naprijed preko alata za odmor u brišući gibanje i podesite ručku gore prisiljavajući oštricu u drvo kao trgu prazno postaje sve više i više okrugla. Zaustavite Strug povremeno provjerite svoj posao .
7

Nastavak grubuprazno dok sve ravne površine su odsjeći . Zaustavite Strug i prebaciti na vaš nakrivljenu dlijetom . Ponovno prilagodite svoj ​​alat- ostatak , ako je potrebno , sve dok ne bude u središtu svog imitacijom .
8

Uključite tokarilice i povećati brzinu kako bi se postigla svoje završne rezove . Postavite oštricu kosi dlijetom protiv predenje drveta i polako dovesti do vrha ručke dokoštrica počne striže se vlakna .
9

Move oštricu kosi dlijetom naprijed i natrag preko površine drva rafineriji oblik u glatko cilindra koji će bitipolazna točka vašeg projekta okreće ; s dizajnom

.
od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016080231.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.