Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Kako se pripremiti vrlo prljav šperploče za slikanje

Prljavi šperploča je teško očistiti , jer male nečistoće i čestice prašine često postaju zarobljeni u šumi je sitnih pora i pukotina . Umivanje drvo sa sapunom i vodom ne uklanja sve čestice prljavštine ivlage može ostaviti vaše drvene obloge iskrivljen ili pljesnivi . Čišćenje drvo sa suhom krpom će podići površinsku nečistoću ; Međutim , duboko , ugrađeni čestice će ostati . Saznajte nekoliko koraka za temeljito i sigurno čišćenje drvenu lamperiju postići glatku površinu , tako da možete slikati na njoj , bez malo bumps ili prljave mrlje pokazuju kroz paint.Things što vam je potrebno
Fino brusnim papirom
Tkanina < br > shellac Screenshot Boja primer Screenshot Paint
kist
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

žustro trljati papirom preko prljavog drva za podizanje i uklanjanje površinske nečistoće i čestice prašine , koncentrirajući se na tvrdoglav, vrlo onečišćenim mjestima . Obrišite piljevinu od drva sa suhom krpom .
2

nanesite jedan tanki sloj jasan ili jantara shellaca na lamperija i ostavite ga da se potpuno osuši . Nanesite drugi sloj šelak . Šelak će zapečatiti drvo , sprečavajući bilo više prljavštine ili prašine iz uzimajući zarobljeni unutar drva , pora i pukotina , te će vam pomoći da postignete glatku slikarsku površinu . To će također spriječiti drvo iz cijepanje ili pucanja tijekom vremena i pomoći će zaštititi svoje drvo od vlage ili vode štetu .
3

nanesite jedan sloj sive ili bijele boje premaza na drvu i ostavite ga da se potpuno osuši . Primer će vam pomoći da prikriju tamne mrlje nečistoće i spriječiti ih da se prikazuje kroz boje . Osim toga ,temeljna boja pomoći će stvoriti glatku površinu preko svake preostale prljavštine , spriječava male kvržice prikazuju kroz svoj posao boje .
4

boje u dva sloja boje na šperploče jednomprimer je u potpunosti suši , čime odgovarajuće vrijeme sušenja između kaput aplikacija .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016080297.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.