Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Standardna Kabinet šperploče debljine

Možete koristiti različite vrste šperploča izgraditi kuhinju i spremnici za vaš dom . Vrste šperploča listova su breza, trešnja i javor . Šperploča plahte dolaze u različitim debljinama , od kojih su neki pogodniji za ormare . Očekivati ​​da će platiti više za bolje prilagođen šperploča listova za ormare - bolje je platiti više za originalne gradnje u odnosu na zamjenu niz cestu . Zajednički Mjerenja

Standardni šperploča lima debljine u rasponu od 1/8 inča i punom inču . Ovaj raspon nudi ukupno pet različitih debljina ; Ostala trojica su 1/4 inča , 1/2 inča i 3/4 inča . Budući šperploča listova obično koriste za potporu ispod Parket , neki nisu dovoljno debeli bili pogodni za pohranu ormari .
Važnost debljine

Domaći šperploča ormarića zahtijevaju snagu držati stavke koje namjeravate pohraniti . Šperploča listova debljine od 1/8 inča , a 1/4 inča može biti premršava nositi s vijcima i čavlima . Ako čavala ili vijaka su previše blizu površine ,drvo ima tendenciju da se slomiti pod pritiskom . Međutim , 1 - inčni listovi mogu biti previše pozamašan ili prevelika za jedan stroj . Cilj za 1/2-inch ili 3/4-inch debljine i za čvrstoću i prirodan izgled .
Cijena Varijacije

debljina iverice listova je jedan je utjecaj na cijene . 1 - inch debljine lima je skuplji od 1/8-inch-thick list . Međutim ,ukupni rez od šperploča uz vrsti drva također utječe na cijenu . Na primjer , trešnja je skuplji od breze i4 - by - 8 - noga list je skuplji od 5 - by - 5 - noga list . Imajte te čimbenike na umu kako ste proračun za svoje vitrine .

Razreda šperploča

debljine Šperploča nije jedina stvar koju treba uzeti u obzir pri odabiru vaše šperploča . Izbjegavajte kupnju šperploča koja ima niske ocjene , kao što su C - i D -grade drva . To ukazuje na nizak kvalitet sa slabom drvenom površine. Umjesto toga , otići nakon rezova i tipova koji vam osigurati A- ili B - razreda kvalitete . Ove ocjene i osigurati glatku površinu , što ga čini lakšim za boje i liječenje u odnosu na slabije kvalitete listova .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016080316.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.