Kako zamijeniti drvenim stupovima

drveni stupovi dolaze u dvije glavne varijante - nosive i ukrasne . Ukrasni stupovi obično nisu trajno pričvršćena . Da bi ih zamijenili , sve što je potrebno jekupnja i postavljanje novog stupca . Zbog noseći stupovi podupiru težinu , zamjena jemalo teže . Morat ćete planirati za potporu nadzemne težinu, dokstara stupac je uklonjena inova kolona je staviti na svoje mjesto . Uzmi svoje vrijeme s ovim projektom za održavanje sigurnosti i strukturni integritet svog doma . To je ono što vam je potrebno
Post priključke , vijak vrstu
4 - inčni po 4 - inčni klade postova
klipni vidio
Sledge Hammer
New stupcu , uključujući montažu zagrade i hardver
Drill
Hammer

Prikazati više uputa
uklanjanja starog Column
1

pozicija poštanskim priključke na obje strane stupa . Mjera iz vrha dizalice na stropu gredu . Izrežite 4 inča po 4 - inčni postovima da stane , s 2 cm na pretek . Izrežite jednu 11 1/2-inch dug komad 2 -inčni 12- inčni klade na jastuk na vrhu svakog posta . Postavite jedan post u držač na svaki post jack , s 2 -inčni 12- inčni komad na vrhu .
2

Podignite dizalice dok se postovi lagodan . Naizmjenično svaki priključak , podizanje im jedan zaokret u isto vrijeme dok sesnop je podržan od strane privremenih radnih mjesta . Koristite bar zagledati kako bi uklonili obloge oko vrha stupca da bi se otkrio zglob . Izrežite sve zatvarači koji drže vrh kolone u mjestu s klipni vidio .
3

Dodirnite iz baze stupca ispod grede s malja do vrha kolone je jasna . Savjet stupac i izvadite ga iz radnog područja .
Instaliranje novi stupac
4

Mjera i izrezati novu kolumnu da stane s dna , ako je potrebno . Koristite ručna pila za gladak rez . Pričvrstite sve zagrade ili hardvera potrebne za instaliranje stupac , na vrhu i na dnu . Fit trim prstenje na Capitol ( vrh ) i baze (dolje) i pomaknite stupac na svoje mjesto .
5

Postavite razinu na svakoj strani stupca i prilagoditi za izravnavanje metara u svojoj bazi u ključa . Ako levelers nisu dostupni , koristite podmetače za podešavanje kolonu dok je visak . Spustite dizalice polako , dopuštajućimasa podmiriti na novi stupac , to uvidom znakove slabosti ili drugih problema .
6

Uklonite postove i dizalice iz pod gredu nakon što jetežina je čvrsto na nova kolona . Pričvrstite hardver u bazi ili glavnom gradu su potrebni za vaš napraviti i model stupca . Općenito , korištenje isporučene ili preporučene zatvarači i instalirati čak preporučuju , prema uputama proizvođača .

Kako podići trag u drvo

Mnoge metode se koriste za popravak uništena drva . Većina od njih zahtijevaju brušenje ili punjenje trag s drveta punila . Ovo mijenja izvorni izgled i dojam na drva i nije uvijek poželjna. Druga metoda koja je manje destruktivna se primjenom neke t

Více >