Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Kako liječiti drva sa zaštitnim

Zaštita za drvo štiti i unutarnji i vanjski drveni namještaj , palube i krovovi od truleži, plijesni , šteta od vode , te pošasti . Oni rade po curi u pore drva i čuvanje vlage iz svog srca . Kemikalije koje sadrže ubiti gljive i insekata . Uz povećanje trajanja vašeg drva , drvo konzervans dodaje sjaj i sjaj . Drvcta je nešto što bi trebalo biti učinjeno na dvo - ili tri- godišnjoj osnovi , kaokonzervans ne popuštati i razbiti down.Things što vam je potrebno
TARP
Drvo konzervansa Srpski kist, vrt prskalica < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uvjeritedrvo je temeljito osuši prije nego što počnete , i da će imati vremena da se osuši za nekoliko dana prije nego što ga vratiti unutra . Vlažno drvo neće apsorbirati konzervans .
2

Postavite izvana , ako fizički može prevoziti objekte koje su na liječenju . Drvo konzervans jeotrovna i zapaljiva supstanca koja ne želite u svom domu , ako to mogu izbjeći . Postavite objekt na TARP ili platnu drop krpom , daleko od bilo otvorenog plamena .
3

Nanesite konzervans s kistom ili vrtne prskalice . Nanesite na ravnu, srednje - tanka , kaput . Pobrinite se da slijedite sve dane upute na pakiranju . Ako se prijavljujete konzervans na ogradu ili na palubi , posebnu pozornost posvetiti nanesite dovoljnu količinu na krajevima ploča , gdje jedrvo je najvjerojatnije vrijeme .
4

Provjerite pokrivenost kada vi ste na pola puta kroz preporučene površine označen na pakiranju . Ako nema preporuča područje dano , lik koji su većina spremnici dizajniran da pokrije 4-10 metara . kvadrat . Nakon što pokriva oko 3 četvornih metara , provjerite da li ste otprilike na pola puta kroz proizvodu . Ako ste više od pola puta , početi kojom se proizvod više olako. Ako ste manje od pola puta , početi stajanja na malo jače . Očito , ako se pokriva vrlo mali prostor ovakav način još jednom provjerite neće ti mnogo dobra . Umjesto toga , jednostavno pokušati iskoristiti za čak potezima kista ili brojati broj sekundi za koje ste poprskali svaki prostor . Provjerite jeste li dosljedni .
5

nanesite još jedan sloj , ako želite , ali pričekajte barem 12 sati prije toga .
6

Ostavite objekt izvana , ali pod tenda ili prevjes , u slučaju kiše . Nakon nekoliko dana suhog vremena ,konzervans trebao biti u potpunosti apsorbiran u drvu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016080626.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.