Kako napraviti Drveni Domine

Domine jeigra uživati ​​ljudi svih dobnih skupina . Dok su mnogi domino seta od plastike ili promašaj mramora vrsti materijala , ima nešto za reći za staromodnom tipu drveni stil domine . Izrada vlastite domine ne zahtijevaju malo obradu drveta sposobnost . Stol vidio ili slagalica može se koristiti za rezanje domino komada od lista šperploča . DREMEL se koristi da izgrade male točkice na licu od domina. To je ono što vam je potrebno Screenshot traka mjera Screenshot olovku Screenshot list od šperploča
tablici vidio Screenshot Wood za popunjavanje Screenshot, brusnim papirom Screenshot DREMEL
Paint
Četke

Show Više Upute Screenshot
1

Korištenje metar i olovku , predložiti njegove dimenzije na svoj komad šperploča za domine . Oni bi trebali biti u tri inča u visinu i jedan - inčni široki .
2

Izrežite domine iz komad standardne šperploče pomoću stol vidio .
3

Nanesite tanki sloj drva punila oko rubova svaki izrezati domino komad . Dopustite oko sat vremena da se osuši .
4

Pijesak i rubovi vaših izrezanih domino komada i ravnim površinama . Želite li dobiti vrlo glatku površinu . Međutim , budući da su komadi su tako mali , trebali pijesak ih ručno s malom trgu brusnim papirom .
5

Pričvrstite svrdlo glavu na svoje Dremel alat . Pažljivo napraviti šestar linije preko svojih domina. Također bi domino točkice na površini svakog domino . Možete koristiti niz stvarnih domine modelirati svoj posao , tako da primjenjuju pravo broj točaka na svakom domino .
6

Otvorite bocu boje ili drva mrlja slikati vanjsku površinu vašeg Domine . Dopustitepočetna izvan premaz da se osuši preko noći .
7

Boja točkice i razdjelne linije s malom četkicom pomoću bijele ili krem boje boje .

Kako napraviti vlastiti Drveni 4 - Post Noćenje

krevet s baldahinom je jedan od najvažnijih klasičnih komada kućni namještaj . Izvorno postova služio kao podržava objesiti zavjese oko kreveta . Time je toplije spavanje okruženje u zimi i poboljšana privatnost . Moderni krevet s baldahinom nudi kla

Více >