Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

DIY : Stupac Caps

Kapital , ili stupaca kape , dodati smisao za stil bilo običnom poštom ili stupcu . Mnogi montažni stupovi dolaze netaknuta s kapama već na mjestu . Prilikom rada sa stupovima koji nemaju kape , ili pomoću postove ili drugih materijala za izgradnju vlastite ukrasne stupove , jednostavne kapice može se smanjiti od borove građe . Vi ćete želite uzeti u obzir stil okolnog stolarije i trim u prostoru u kojem će se koristitistupac . Odaberite router malo s detaljima koji nadopunjuje postojeće oblikovanje i trim.Things morat ćete Screenshot traka mjera Screenshot Kompas
Pine drvo
mitra vidio
¾ - inčni uvala oblikovanje
Router
¾ - inčni visoke detalj malo sa imajući
ljepilo za drvo
Završi nokte
Hammer
pokazati više Uputstvo
Trg stupovima ili stupovi
1 < p > Izmjerite kolonu od strane na stranu . Mark i izrezati komad borove klade ¾ inča debeli i 3 inča šire i dublje nego dimenzijama stupca , pomoću mitru vidio za dobar , kvadrat rez
2

Instalirajte ¾ . - inčni uvala ili vijenac koji se obrnuto penje detalja malo s ležaja u svoj ​​ruter i postaviti dubinu , tako da je dno od nosivih će voziti 7/8-inch ispod osnovnoj ploči . To će staviti u središte ležaja na donjem rubu klade što se odreže .
3

Stegnite klade na mjestu i smanjiti detalje oko četiri rubova komadu , radeći s desna na lijevo . Otpustite spojnicu i okrenite komad za svaki od četiri ruba , ponovno stezanje ploču na mjestu . Položite ploču na vaš radni prostor s cut licem prema gore .
4

Marklinija ¾ centimetara od rubova brodu u obliku kvadrata . Izmjerite i izrežite četiri komada ¾ - by - ¾ - inčni uvali prešanje na dužinu da stane na trg . Izrežite jednu 45 - stupnjeva mitru na svakom kraju svakoga dijela, jedan pravi i jedan ostavila da se formira u obliku trapeza . Fit dijelove zajedno da se formira trg i ljepilo i zakucati ga s vanjskom rubu profilacije na liniji trgu što je nacrtao .
5

vijak ili čavao to kapa na vrhu stup .

oblim stupovima ili stupovi
6

Cut dva kruga iz ¾ - inch guste borove , jedan 3 cm širi i jedan 1 ½ cm širi od svog stupca , koristeći bend je vidio napraviti rez . Koristite kompas označiti krugovima .
7

Nacrtajte drugi krug usmjeren na lice svakog kruga , 1 ½ inča manji u promjeru , tako da je ta granica ¾ centimetara od ruba kruga sve obrnuto .
8

Postavljanje router malo kao što je prethodno navedeno i put rubovi obaju krugova , s daskama stegnute u mjestu . Crtanje linija kroz središte oznakom ostavila kompasa na manjem krugu . Izrežite krug na pola pomoću band pilu . Izrežite svaku polovicu uz manji krug linije koju je nacrtao u obliku dva polukrug , ¾ -inčnim letvice .
9

ljepilo i srediti ova dva komada za rez lice šireg kruga , tako da izvan rub manjeg kruga je na liniji . Fit ovu kapicu na vrhu kolone ili stup i vijak ili čavao na svoje mjesto .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016080838.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.