Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

DIY : oštrenje Ručni Planes

Prije pojave električne pile i rotacijskim šikare ,ruka avion jenajvažniji alat za drvodjelja ili graditelja . Svestrani alat omogućuje glatku rezanje i brijanja drva , i mnogi moderni radnici i dalje držati instrument za oko preciznih poslova ili manjih projekata . Oštri , željezo komada u središtu ravnine koji rade od rezanja će istrošiti tijekom vremena . Ali oprezni korištenje Brusovi i brusevi može vratiti bilo rezanja avion za radna order.Things morat ćete
odvijač
Rag
Voda
Brusovi
Brus
vodič Honanjem < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

rastaviti svoje ruke avion za uklanjanje rezanje željeza . Vaš zrakoplov će imati i niz vijaka ili igle moraju biti uklonjeni , a svaki proizvođač zrakoplov koristi različite metode . Posavjetujte stručnjak avion ako je to potrebno za upute o uzimajući ga apart .
2

Obrišite dolje rezanje željeza s vlažnom krpom kako bi uklonili površinske prljavštine , prašine , Trijeska i drugih onečišćivača . To je najbolje početi s čistim površinu kada oštrenje .
3

Postavite niz od četiri oštrenje Brusovi na vašem radnom mjestu . S lijeve strane , stavite 800 - borbenost oštrenje kamen , a nakon 1000 - borbenost , 1200 borbenost i 6000 brusnim kamenjem . Ako6000 - pijesak kamen nije dostupan , koristiti najfinije borbenost možete pronaći .
4

Dlaka jedna strana svakog od Brusovi s vodom . To će podmazati proces za oštrenje , stvarajući glatko rub za svoj ​​zrakoplov željeza .
5

Pokrenite top 3/4 inča u stražnjem dijelu zrakoplova željeza nad svakom od oštrenje kamenja u pak , rade za jednu do dvije minute na svaki . Kada su radili kroz sve četiri kamenje ( najniža materijala do najviše ) , što će imatiravna leđa površine za svoje sječivo .
6

Napunite spremnik za brušenje kotača s vodom i aktivirati kotač , tako da ispada . Držite svoj ​​avion željeza licem prema dolje, pod kutom od 25 stupnjeva u odnosu na kotač i premjestiti ga lijeva na desno preko volana . To će brusiti licem prema dolje na uski točke . Nastavite dokje lice područje na vrhu željeza polira ravnomjerno .
7

Stegnite svoj ​​avion željeza licem prema dolje u honanje vodič i postaviti ga na ravnu površinu . Podesite vodilicu tako da se samoprednja 1/32 do 1/16 inča od željeza kontakataravnu površinu ispod . To će stvoriti najoštriju moguću prednost za svoju oštricu .
8

Namočite brusove opet pokrenuti avion željeza gore-dolje po površini sve četiri griza kamena za jednu do dvije minute jedni za stvaranje oštra , ravna kraj . Ako primijetite bilo neravnine ili Burr događa na stražnjem dijelu željeza , pokrenuti ga preko 6.000 brusnim kamenom opet za jednu do dvije minute .
9

Sastavite svoju avionsku željeza pažljivo .
< br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016080873.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.