Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> obradu drveta >> Content

Drill press Opasnosti

drill press jestacionarni alat moć koristi u za obradu drveta i strojar trgovine . Sastoji se od rotirajuće sjenica održava na bazu i priključen na motor pomoću remena , podesivim ravnu površinu na koju se može učvrstitimaterijal se buši i baze koje se mogu učvrstiti na klupu ili na podu . Izbušite preše su sasvim sigurno koristiti dok su slijedili sve mjere sigurnosti . Zapetljavanje

Kad koristite drill press , morate vezati natrag bilo dugu kosu , izbjegavajte bilo kakve široku odjeću ili nakit i zadržati sve osim onoga što se buši od predenje sjenica i malo . Ako kosa ilikomad odjeće su uhvaćeni na malo , ozljede može rezultirati da se oni ili će biti istrgnute ili brzo zavrsio na malo vrti , ponekad crtanje tijelo operatera u stroj .
< br > Spinning drva ili ozljede Metal

ruku može rezultirati iz komada drveta ili metala što je uhvaćen , a ne buši po malo kako ona ulazi u djelo . Kada se to dogodi , ilistroj će zaglaviti iliobjekt koji se buši će početi vrti istom brzinom kao svrdla . To se lako može dovesti do slomljena ili rezati prste , ovisno o veličini , težini i oštrini komad drveta ili metala .

Bušenih Fingers

bušilica pritisnite rad ponekad uključuje ponavljaju i dosadno raditi kada mnogi identične rupe trebaju biti bušenih . Ako dopustite da vaša pažnja lutati , možda nenamjerno napustiti svoj prst na putu svrdla kao što niže sjenica . Rezultat će bitiuredno izbušio rupu na prstu . Uvijek ostane svjestan položaja obje ruke prilikom korištenja drill press .
Očiju ozljede

Komadići drva ili metala može odletjeti u kom se buši , posebno kada se svrdlo postavljeno na visokoj brzini rotacije . Uvijek zaštitne naočale kada se koristi bušilica pritisnite . Osobito u slučaju obrade , koji koristi brže svrdla i bavi metala , maleni krhotina da odleti i udari vas u oči lako može smanjiti kroz vaše mrežnice i slijepi ste stalno u tom oku .
< br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1016080909.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.