Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Rad s izvođačima >> Content

Kako postaviti elektroprivreda za izgradnju Crews

Nije puno dobiva izgrađena je bez struje . Prijegradilište pregledana i očišćena , odredbe koje je potrebno da se napravi za električnu energiju . Napona i opterećenja zahtjevi komercijalne i stambene građevinske opreme diktiraju zajednički napor između glavnog izvođača radova , električnu izvođač specijalizirana za privremenom gradilištu vlasti i lokalne komunalne tvrtke . Također treba uzeti u obzir sigurnosni propisi i različite uvjete moć različitih građevinskih obrta na licu mjesta . Upute
Utility Snaga
1

Odlučite što električni izvor energije je poželjno . Struja za građevinskim radilištima dobiva iz povezivanja na lokalnoj komunalnih koja opskrbljuje moć privremenih električnih panela instaliranih na licu mjesta ili generatora s pogonom na plin .
2

Razmislite što bi moglo poći po zlu . Privremeni snaga predstavlja niz izazova nije prisutan kada se radi s instaliranim stalnog snage . Upotreba dugih produžnih kabela za napajanje alata i strojeva može dovesti do preopterećenja , spali i strujnog udara, osobito u vlažnim uvjetima . Privremene snage ploče i kabeli moraju biti jasno označeni i svi obrti koji rade na gradilištu moraju biti svjesni svoje mjesto i svjestan svih opasnosti .
3

Savjetujte se s električnim izvođača . Mnogi poduzetnici sub - specijalizirati u licu snage za građevinske posade . Za procjenu ukupnog opterećenja , uzeti u obzir veličinu projekta i savjetovati se sa glavnog izvođača radova kako bi se utvrdilo kakvu opremu na licu mjesta zahtijeva električnu energiju . Provjerite jesu li naponski zahtjevi svih struka uključenih u ukupnom trajanju od projekta su shvatili u izračun opterećenja . Uključuju naknadu za nepoznatim opterećenja zahtjeve koji mogu nastati . Srpski Srpski 4

Pre -plan u lokalne usluge . Slanje privremenu sažetak snaga opterećenja i primati na komunalna odobrenja, planove i sheme za opskrbu električnom energijom .
Generator Snaga
5

Koristite generatore na mjestima značajnu udaljenost od postojećih električnih komunalije .
6

Odredite veličinu generatora potrebno temeljiti na zahtjevima opterećenja na mjestu. Dogovorite unaprijed iznajmiti generatori i potrebne distribucije panela .
7

Razmislite zahtjeva motora generatora i logistici dobivanja i skladištenja adekvatnu opskrbu gorivom .
8

Budite svjesni jedinstvenog okoliša gradilišta odnosu korištenje generatora u drugim aplikacijama . Energetski kabeli i priključci moraju biti teške uvjete i vremenske uvjete . Sve linije koje pružaju moć ručnog alata i strojeva trebaju biti zaštićeni s prekidima uzemljenja kako bi se smanjila opasnost od strujnog udara s vodom ili u slučajukabela slučajno se rezati .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1016015605.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.