Kako postaviti prikolicu House Gore za Dnevni

Postavljanje mobilnu kuću za život u vodi malo vremena i planiranja . Lokalni građevinski propisi često zahtijevaju kuće za najam setup izvođače da se presele na mobilnu kuću u mjestu i usidriti temelj . Novi ili rabljeni domova kupljene od dilera često uključuju naknade za prijevoz i postavljanje u ukupni trošak od kuće . Kuće trebali provjeriti svoje ugovore kako bi se izbjegle bilo kakve neugodne iznenađenja na potez - u dan . Oprezni inspekcija tijekom i nakon procesa postavljanja će osigurati damobilni dom je u najboljem mogućem stanju za stanovanje . To je ono što vam je potrebno
lokalnim građevinskim propisima
suglasnosti ( ako je potrebno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Istraživanja su lokalni propisi i standardi za mobilnim kućicama . Dobivanja svih dozvola potrebnih prije mobilne kuće za postavljanje .
2

zaposliti posadu postavljanje specijalizirana za ins i outs sprema mobilnu kuću za život . Odaberite posadu s izvrsnim referencama . Propisuju u pisanom obliku ono što se očekuje od posade . Razumjeti ograničenja i jamstva koje nudi izvođača za postavljanje .
3

Provjerite dom za štetu kada stigne na mjesto koje ste odabrali . Slikati i dokumentirati bilo kakve probleme . Prije nego što nastavite s postava kako bi razgovarali o problemima ili potrebne popravke obratite se svom dobavljaču dom .
4

Gledajteposada postava ponovno priložiti dvije polovice mobilne kućice , akokuća jedvostruko širok. Uvjerite se u oba poluvremena poravnati sigurno .
5

Pazite damobilni dom je razina kako bi izbjegli buduće probleme s krova ili vodovod . Pitajte posadu za postavljanje na check out različitih soba sa razini najmanje četiri metra dugom .
6

Poštujteposada postava skinite kotače , osovine i trzaj iz mobilne kućice . Posavjetujte se s lokalnim kodova kako bi vidjeli je litrzaj ili jezika može ostati na mjestu .
7

Provjerite kod svog grada ili županije za odgovarajuće postupke za sidrenje mobilnu kućicu na temeljima . Izbjegavajte pravna pitanja sa svojim hipoteka ili osiguravajućeg društva koje prianjaju svojim standardima . Uputite posadu postavljanje slijediti smjernice .
8

Promatrajte posadu postavljanje kao što završe ili " smanjiti out "interijer i eksterijer kuće fiksiranjem pukotina , završivši zidove i primjenom vinil sporedni kolosjek . Provjerite krov , vodovod i žice za sve potrebne popravke .
9

Spojite dom na električnu mrežu. Raspored povezivanja sa svojim električnim tvrtke u unaprijed kako bi se izbjegle bilo kakve zastoje .
10

Iznajmljivanje vodoinstalater za spajanje dom septičke sustava ili gradske kanalizacije linije . Spojite dom u opskrbi slatkovodne ili dobro .
11

Odaberite rubnih materijala prikladne za vašu klimu . Uvjerite seekipa za postavljanje pridržava lokalnim propisima kao što se primjenjuju na letvica , dekorativni još funkcionalni materijal koji premošćuje jaz između dnu kuće i zemlju .
12

Pregledajte dom za bilo vodovod ili električni problemi . Potražite pukotina na zidovima i stropu . Provjerite vrata i ormare za nesmetano kretanje .

Savjeti na pronalaženje HVAC izvođač

Situacije u kojima vlasnici možda trebati HVAC izvođača uključuju zamjenu starih klima uređaja , instalacija centralnog klima i rješavanje problema peći i popravke . Grijanje i klimatizacija montaže, održavanja i popravaka , osimnajviše mondene zadat

Více >