Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Rad s izvođačima >> Content

Kako procijeniti Građevinski Dodatak

Ako je vaš obiteljski dom počinje osjećati premala , možda je vrijeme da razmislite o dodavanju dom dodatak . Iako je ova vrsta projekta može biti skupo , možete poboljšati svoje šanse za dobivanje dobrog posla koju obavlja procjena za vaše građevinske toga . Izvodeći procjenu , vi ste više vjerojatno da će dobiti dobar posao na materijala i rada , a vi ćete imati realnu predodžbu o proračunu projekta . Neki poznavanje izgradnje je korisno pri obavljanju ovog zadatka . Upute Screenshot
1

Napravite skicu planiranog toga . To će vam pomoći da dobijete bolju sliku o radu koji su uključeni , i da će dati svoj arhitekta primjer ono što tražite .
2

procijeniti količinu materijala koji su uključeni . Počnite s vanjske strane kuće i raditi u. Na primjer , početi brojati do ukupne kvadrature od sporedni kolosijek morat ćete , nakon čega slijedi drva kadriranje , krovište , suhozid , i interijera završi . Stvaranje procjenjuje broj materijala za svaki proizvod koji namjeravate koristiti u poslu .
3

dobiti materijalne cijene od dobavljača . Možete dobiti ideju o jediničnim cijenama materijala po naslov u dućan home poboljšanje ili kontaktiranja dobavljača . Nakon što su jedinične cijene , možete pomnožiti ove cijene od materijalnih točaka ste procijenjenih u 2. koraku kako bi se dobio ukupni trošak materijala .
4

Izračunajte troškove rada . Ako planirate raditi većinu posla sebe , možete priključiti u satnici od nule za samostalno obavljati posao . Na poslu ste namjeravali ugovarati , kao što su krovište i druge projekte , nazvati kooperante da se cijene ponude . Po dobivanju nekoliko različitih cijena , možete se osiguralo da ste dobivanje dobrog posla . Pitajte ponuđača izbijati materijalne i troškove rada .
5

odrediti troškove sitework . Bilo kopanje , uklanjanje stabla , uređenje okoliša , ili podzemna rad treba licitirati kako bi sitework izvođačima . Opet , dobili nekoliko ponuda , tako da možete odrediti raspon .
6

Razmislite arhitektonske naknade . Da bi dobili dozvolu , vjerojatno ćete trebati planove nacrtao arhitekt . Arhitektonski nacrti mogu se procjenjuje na oko 3 posto od ukupnih troškova izgradnje . Ne zaboravite da se spojite ovaj broj na svoj ukupno.
7

Dodaj svoje ukupne troškove kako bi dobili procjenu o građevinskom toga . Uključi materijalne troškove , troškove rada , troškove za sitework i dizajn naknade . Uključuju troškove dozvole , koji će varirati ovisno o tome gdje živite .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1016015717.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.