# >> Dom i vrt > >> Home Safety >> bijeg >>

Načina da zadržite Wildfire Od Burning

Više od četiri od pet iz svake požari uzrokovani nesavjesnog ponašanja ljudi , prema Weather Channel . Nepravilno gašenje logorske vatre ili pušiti u šumskim područjima su česti uzroci požara . Vremenski uvjeti poput udara groma pridonositi požara . Da bi se požar iz spaljivanja , postoji niz alata iz trgovine koriste profesionalci , kao što su satelitske slike, vremenske prognoze , požara kartiranje i ponašanja modeliranje, kao i osobne sigurnosne mjere . Zemljani resursi

buldožera i traktora premetnjaci se koriste za suzbijanje požara . Kranovi vozila s priloženim plugova rasprodati vegetacije puno brže od ljudskih vatrogasaca . Vozila se koriste za izgradnju protupožarnih putova i vatrogasnu liniju . Požar crta jelinearna požara barijera ukopana u tlo mineralnom odvratiti ili spriječiti napredovanje vatre . Voda je nosio na ugasiti požare . Pulaski ,kombinacija trenching i sjeckanje alat , dizajniran je kako bi grub ili rov u mat korijenima .

Air Resources

Klima tankeri veliki zrakoplovi opremljeni tenkova koje pružaju izravna pomoć vatrogasaca na terenu ispuštanjem tisuće litara kemijskog retardant ili vode uoči napredovanje požara . Helikopteri opremljeni spremnicima ili Bambi kantama kap vode , kemijske retardant ili pjene da se ohladi vruće točke i spriječiti širenje požara. Bambi Bucket jesklopiva kantu prebacio ispod helikoptera koji je dizajniran kako bi umočiti i napuniti vodom iz različitih izvora .
Vatrogasci

vatrogasna odjeća je evoluirala , uzimajući u obzir sigurnost vatrogasaca i javnosti . Protupožarni hlače i majice su od posebnog visoke čvrstoće sintetičkog materijala . Aluminized vatra skloništa pružaju zaštitu od strane odražava zračenja topline i nudi volumen zraka za disanje , ako se vatrogasci zarobljeni od strane požara .
Sigurnosnih zona

kuće mogu poduzeti razne sigurnosne mjere . Vegetacija je gorivo za požar , pasigurnosna zona 30 - noga treba stvoriti oko kuće . Obujam vegetacije u ovoj zoni treba svesti na najmanju moguću mjeru . Druga zona od najmanje 100 metara također bi trebao biti stvoren . Ova zona trebala bi se nalaziti oko 30 metara od kuće, a trebao proširiti na najmanje 100 metara . Zona treba imati što manje zapaljivu vegetaciju što je više moguće . Zone treba produžiti za nekoliko stotina više noge , ako živite na brdu , u skladu sa Federalnom Emergency Management Agency .
Početna Sigurnost

Izloženi prostor ispod balkona , trijem ili nadstrešnica je gorivo za napredovanje vatre . Vegetacija i krš trebalo biti izbrisani , a1/2-inch mreže zaslona trebao biti instaliran od svih prevjesi na tlo . Prilažemo strehe će izbjeći zarobljavanju topline . Kuća otvori trebaju biti prekriveni žičane mreže kako bi se spriječilo žar i plameni krhotine od ulaska u kuću . Prilaženje bi trebao biti protupožarna . Sigurnosno staklo instaliran u prozore i klizna staklena vrata će pomoći spriječiti toplinsko isijavanje iz prolazu i paljenje zapaljivih materijala unutar kuće .

Koji su zahtjevi Minimalna mjerenja za izlazak prozor

?Izlazak prozor ima otvor dovoljno velik za putnika za izlaz ili radnike spašavanja kako bi ući u stan u hitnim slučajevima . Zahtjevi za izlaznih prozora ovise o lokalnim građevinskim propisima , iako je većina kodovi koristiti zahtjeve IRC -2000 (I

Více >