# >> Dom i vrt > >> Home Safety >> bijeg >>

Zašto je hitnu evakuaciju osiguranje Važno

?Bolest ili nesreća može dogoditi u bilo kojem trenutku . Ako putujete kad hitan štrajkove , pobrinite se da vi ili vaši prijatelji i obitelj znaju tko nazvati i što učiniti . Prednosti

Hitna evakuacija osiguranje ublažava brinuti o tome kako ćete se pobrinuti ako je hitne štrajkovima . Planovi uključuju prijevoz do zdravstvene ustanove po vašem izboru , uključujući i skupo zračni prijevoz , putovanje u svoju zemlju i hitnu evakuaciju vratiti kući ili na sigurno mjesto u slučaju politički nemiri . Planovi o osiguranju također pokriti repatrijaciju u slučaju smrti koja se javlja kao posljedica bolesti ili ozljede .

Razmatranja

Nisu svi planovi su stvorili jednaki . Hitna evakuacija osiguranja razlikuje se od države do države . Postoje opcije na raspolaganju , kao što su da li ste vi iliosiguravajuće društvo donosi odluku o nekim detaljima okolnim svoju brigu , da li su pokriveni za već postojećih zdravstvenih stanja i da li ste na putovanju iz SAD-a ili iz neke druge zemlje .

Postojeći pokrivenost

Možda već imate neke pokrivenost pod svoga poslodavca zdravstvenog plana ili kroz grupe , udruge ili kreditnom karticom . Provjerite kod svog osiguravatelja , jer ti planovi su vjerojatno da će imati ograničenja . Ako imate već postojeće zdravstveno stanje ili da su putovanja u području smatra politički nestabilna , što možda osjećaju sigurnije kupnje zasebnu hitne evakuacije osiguranje .

Kako onemogućiti automatsko Garažna vrata otvarač

Ponekad vam svibanj naći da je potrebno onemogućiti automatsko garaža otvarač vrata . Na primjer , u nestanka struje , možda ćete morati podizati i spuštati vrata ručno . Osim toga , podešavanje garažna vrata za putovanja i zaustavljanja može potraja

Více >