Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Interijer Svjetla za snaga prekid

Snaga prekid može biti zastrašujuće za cijelu obitelj , a da ne spominjem opasno ako nemate odgovarajuće hitne postupke u mjestu . Nikada ne znate kadanestanka struje mogu štrajkati , jer oni nisu uvijek uzrokovan očiti izvora , kao što su oluje . Da biste se pripremili za ispad , opremiti svoj dom s rasvjetom koja ne zahtijeva struju . Hitna Track Rasvjeta

Hitna pratiti rasvjeta pruža izgrađen -in opciju koja će se aktivirati kada je prekid rada štrajkove . Track rasvjete bježi ni bateriju ili generator . Ako ispadi događaju u vašem području često zbog surov vremenskim ili sustava preopterećenja , hitne pratiti rasvjeta može bitidobar izbor u svoj dom u hodnicima i vrata ako ne morate zapaliti cijelu sobu ili dom .
< br > na baterije svjetla

na baterije svjetla su praktičniji , prenosiv i siguran . Opcije uključuju baterijske svjetiljke i lampiona , gudački svjetla, koja se može ugraditi svjetlo kutije i svjetlosne diode , ili LED , svijeće . Svjetiljke i LED svijeće su vrlo prenosiv , dok je montiran svjetla i string svjetla bi bilo primjereno kao dugoročne rješenja na vidjelo sobu . Ferala pasti negdje u sredini ; mogu se provesti i odloži . Još jedna korist od lampiona je da većina omogućuju vam da podesite svjetlinu žarulja , potencijalno štedi dragocjeno trajanje baterije u slučaju nužde .

Lampiona i svijeća

svijeće sutradicionalni izbor , pa čak i ako oni nisu vaš prvi izbor , to jedobra ideja da bi neki okolo u slučaju da ne možete pronaći baterije za svjetiljku ili fenjer . Ulje lampioni su drugu opciju baterija - free, i oni trajati mnogo dulje nego svijeće . Pun rezervoar - oko 5-7 unce - neće upaliti svjetiljku za oko 15 sata , dok čak iveliki jar svijeće će gorjeti samo za do 84 ukupnih sati . Iako lampiona učiniti sadržavati zapaljivu ulje , oni nemaju otvoreni plamen , što lampiona sigurnija opcija od svijeće .
Savjet

Držite zalihu izvanrednim mogućnostima rasvjete ulako pronaći prostor vašeg doma , kao što su kuhinjski ormar ili ladica . Držite šibice iupaljač s lampionima i svijećama , i pohraniti baterije zajedno s baterijskim svjetiljkama i druge opcije na baterije sa svojim drugim hitnih potrepština . Nemojte držati baterije unutar svjetiljki ili lampiona i kada nisu u uporabi , kao što su baterije će se odvoditi ikućišta za baterije može postati korodirani tijekom vremena .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016015925.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.