Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Koje su pet osnovnih metodama kontrole glodavaca i Insekti

? Bilo da jeglodavac invazija iliinsekata infiltracija moraš znati kako bi se uklonili problem prije nego što ga dobiva iz ruke . Dok prevencija je poželjno da reakcionarnih mjere za otklanjanje problema štetočina , to je još uvijek korisno znati kako kontrolirati glodavaca i insekata , čak i nakon što je tu jeproblem. Da bi ste se povećala svoje mjere za smanjenje štetnika , morate znati pet osnovnih metoda glodavaca i insekata kontrole . Sanitacija

Sanitacija jepreventivni mjera koje možete poduzeti za kontrolu glodavaca i insekata . Sanacija uključuje uklanjanje ili spremanje opreme koja je vjerojatno da će privući glodavaca i insekata od osnivanja . Sanacija uključuje pravilno skladištenje hrane ili smeće na način koji ne privlači glodavce i kukce . Imajući površina čista , kao što su po podu i countertops , također jeizuzetno učinkovit način za kontrolu glodavaca i insekata .
Isključenje

Isključenje je u suštiniproces održavanja vašeg struktura , bilo da je tokuća ili posao, tako da nema ulazne točke da insekti i glodavci mogu pristupiti u unutrašnjost objekta . To je nešto lakše isključiti glodavaca jer im je potrebno veće rupe i otvore ući nego učiniti insekti . Redoviti pregled strukture omogućit će vam da procijenite što mjere koje je potrebno poduzeti kako bi zapečatiti ulazne točke na strukturu . Otvori oko vrata, cijevi i žice su neke od najčešćih mjesta koje trebate pečat za kontrolu glodavaca i insekata .
Trovanje Srpski Srpski

trovanje održiva opcija , ako već imate problema sa štetnicima . Postoje dva pristupa koje možete poduzeti kako bi trovanja . Prvi uključuje korištenje komercijalno pripremljeni coagulants ili niske toksičnosti otrova , prema uputama na etiketi proizvoda . Drugi pristup je zaposliti profesionalnog upravljanja štetnika tvrtka za procjenu razmjere svog problema i eliminirati ga u skladu s tim . Oba pristupa su učinkovite , ali za više uključeni pitanja štetočina , konzalting stručnjaka moglo biti u vašem najboljem interesu .
Preklapanje

Preklapanje češće je kod glodavaca , ali možete zamku insekte kao i sa mamac i mreža . Dvije od najčešćih zamki za glodavce su ugriz zamke i Cage zamke . Snap zamke su klasične zamke koje vidite u crtanim filmovima gdjeglodavaca inicira zamku izamka sjedne dolje na glodavac eliminirati ga . Kao i prijevremenih zamke , kavez zamke koristiti mamac za privlačenje glodavaca , ali se razlikuju u kavez zamke da ne ubijaju glodavaca . To je do vas kako bi se utvrdilo na koji način želite .
Odlaganje otpada zbrinjavanje

Otpad je jedan jednostavan , ali učinkovit preventivni metoda za kontrolu glodavaca i insekata . Ako možete držati predmete poput hrane bilješke , daleko od štetočina ; glodavaca i insekata bit će manje privlače vašem mjestu . Zbrinjavanje tekućeg otpada i smeća u pravim mjestima - i pravodobno - je bitan za sprečavanje glodavaca i insekata na prvo mjesto

.
od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016015989.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.