Što mogu staviti na moj prozor Barovi za sigurnost ?

Prozor barovi , koji se nazivaju sigurnosni barovi, ponuda dodatno zaštitili od provalnika . Barovi su izrađene od čelika i obično nemoguće probiti bez posebnih alata . Na dolje strana je kafići može zarobiti vas u goruću kuću . Dolje požara u dvije priče kuće mogao prisiliti svoju obitelj skočiti s prozora na drugom katu . Međutim , prozorske rešetke mogao bi da je nemoguće . Vladine agencije , uključujući i američkog Fire uprave ( USFA ) , preporučujemo da sve prozorske rešetke imaju sigurnosne opcije. Brzorastavni Uređaji

Brzorastavni uređaji bi otvaranje prozora barovi jednostavna i brza . U vrijeme objaveUSFA napravio quick -release uređaji svoj ​​broj 1 temu u web objavljivanja na sigurnost sigurnost bara . Primijetio je da je više od 4.000 Amerikanaca , u prosjeku , umrijeti u požarima godišnje , a 20.000 su ozlijeđeni . Uređaji rade kao zasun . Kada se aktivira ,brzo puštanje uređaj omogućuje prozorske rešetke da brzo otvarati .
Aktivacija

dijete ili odrasla osoba može aktivirati za brzo skidanje uređaja udaranjejasno označen poluga na podu ispod prečke . Nakon toga , vi i vaša obitelj može pobjeći u kuću otvaranjem prozora i guranje barova daleko od kuće . Neki brzoskidajućom uređaja opremljena kartice označene kao " udarac otvoriti . "
Naknadna ugradnja

Neki prozorske rešetke može zahtijevati izmjenu prihvatiti Brzorastavni uređaja . Neki prozorske rešetke fiksno su pričvršćena . Radnici ih instalirati ih vijcima u kuću . To usporava vatrogasaca koji mora rezati kroz rešetke ili izbaciti ih iz vijaka . Naknadna ugradnja omogućuje barovi raditi s quick - release reze . U brzim otpuštanjem kvake su upravljano samo unutar kuće i ne ugroziti sigurnost . Oni pomažu vatrogascima jer uštedjeti vrijeme . Umjesto rezanja kroz čeličnih šipki vatrogasaca , ako je potrebno , mogu potaknuti možda dezorijentiran stanovnike aktivirati Brzorastavni uređaje, ako su ti uređaji su dostupni .

Bušilice

Osobe s prozora barovi treba vježbati požarnim stubama planove mjesečno . Vježbe su važne jer omogućuju svi članovi obitelji vježbati aktiviranjem quick - release uređaj , otvaranje prozora i penjanje . Tijekom vježbe trebali potvrditi da prozori nisu zaglavio ili zaglavi i da ekrani lako se uklanjaju .
Alarmi

Protupožarni alarmi su takođervažan faktor . Vaša obitelj može imati samo nekoliko minuta ili sekundi doći do bježanja točke . Detektori dima može vas upozoriti na vatru i dati vam vremena da se kroz rešetke i iz kuće .

Kako se vjeverica iz vašeg Rogovi

Tree vjeverice se distribuiraju diljem SAD-a , a mnogi od njih su se uspjeli prilagoditi surovost gradskog života . Iako ove vjeverice uglavnom žive na stablima , ponekad napraviti svoj put u domovima za izgradnju gnijezda u zimama . Nakonstablo vjev

Více >