Izlio beton Postupci Zaklada Kontrola kvalitete

betonski temelji su , doslovno ,temelji za kuću . Obje vlade država ikonkretna industrija sama obavljati ispitivanja , na tvrdoj podlozi . Budući da se temelji podršku ponekad tisuće tona , testovi na takvim konkretnim vrste su izuzetno strog. Jednostavna ideja je da je temelj - stupnja izlio beton mora imati minimalno nosivosti od 5.000 funti po kvadratnom inču . Kako doći na tu razinu učinkovito jetemelj postupaka ispitivanja . Osnove

Portland Beton udruga , kao i državne vlade, stvoriti i koristiti različite testove za temeljenje kvalitetni , strukturalne betona . Ova vrsta betona mora imati vrlo nizak sadržaj vode . To je bitno , jer previše vode u temeljni beton se zimi smrznuti i smanjiti kaotemelj suši . Niski sadržaj vode u temelj kvalitetnog betona povećava izdržljivost , odupire vremenske uvjete i povećava snagu sveze s pojačanje metalne i drvene dijelove . Stoga , posebno za temeljima ,ispitivanje voda neophodna .
Slijeganjem

Jedan značajan test vode" Ispitivanje slijeganjem . " To jejednostavan postupak , ali se obavlja na globalnoj razini testirati snagu svježe betonske smjese. " Pad " jekoličina kretanja i promijeniti svježe uspravno ploča od vlažnog cementa proći će nakon određenog vremena . Jako mokro konkretna serije će samo kapljice u hrpu , dok je previše suha cement neće promijeniti na sve . Za temelj betona , neki ograničeni pad je potrebno , jerbeton treba dati malo odoljeti hitnu pucanja . Previše temelj kriza će stvoriti temelj koji će dati previše i podmiriti . Za dobar , djelatan krize , oko 50 milimetara ukupne promjene u ukupnom poretku je prihvatljivo . Ovaj 50 milimetara nije na jednom mjestu , ali tijekom cijele standardiziranom uzorku .
Air Testiranje

testiranje zraka je također bitan . To mjeri količinu mjehurića zraka ostaju u betonu i kad je mokar i nakon što se osuši . Različite državne i privatne postupci postoje za to , alicilj je da se vidi da li ima previše zraka . Previše zraka dovodi do slabe cementa . Ako se utvrdi previše zraka u ispitanim uzorcima - i vlažni i suhi - program kemijske primjese koje otklanjaju zrak dodaju nove mokrim serijama cementa . Na temeljima ,prihvatljivo udio iznosi oko 5 posto . Za vode i zraka testova , mnoge države mandat stavljanje nekog konkretnog uzorka u velikom cilindru . Cilindar onda je zatvoren , aveliki čekić pritisne dolje na betonu . Akobetonska kopče prije nego što je trebao ,proizvođač može suočiti kazne . To će onda morati mijenjati svoje proizvodne tehnike .
Kompresije

Testovi tlačnih testovi su također značajne . To pretpostaviti dakonkretna uzorak koji sadrži odgovarajuće i prihvatljive količine vode i zraka uvijek će stajati pod pritiskom . Osušeni beton se stavlja u cilindar pod tlakom , ponekad i duže vremensko razdoblje , ovisno o lokalnim propisima . Uzorak s previše zraka brzo će ispucati . Uzorak s previše vode će početi " Smush ", dok jeuzorak s premalo vode će postati krhki . To je lako reći , reakcijom uzorka , što je uzrok je loma . Beton zatim se podešava u tvornici odgovoriti na testovima . U nekim slučajevima ,beton može se liječiti kemijski ukloniti ili dodati sastojke .

Kako instalirati čuvanom reza lokot

lokot hasps tradicionalno imaju zasun koji odgovara na kružnim komad . Postavite zasun na mjesto i pričvrstite bravu na kružnim komad kako bi spriječio ulazak i sigurne stvari . Mana ovog dizajna je da jecrowbar primijeniti na zasun može zagledati u

Více >