Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Zaštitni jastučić za kamina

kamin može biti opasna za bebe i malu djecu . Osim požara , što jeatrakcija za znatiželjne mališane ,ognjište drži svoj ​​set opasnosti . Podignuta ognjišta , pogotovo jedan od opeke ili kamena , jeteško i često oštre rubove površina koja može uzrokovati udaraca , modrica ili posjekotina , ako djeca upasti u njega . Blokiranje pristupa ognjišta je jedno rješenje , ali padding rubove može ublažiti udarac za povremene prevrtanje na površinu . Edge Covers

podstavljene pokriva da sakrije oštre rubove svog ognjišta su dostupni na tržištu . Ove zaštitne obloge izrađene od guste pjene prekriven vatrootpornim tkanine . Oni priložiti uz rubove ognjišta s čičak trake ili dvostranom trakom . Edge pokriva dostupni su u različitim veličinama i duljinama koju stane većina kamina , ali custom -made opcije su također dostupni . Da bi vaš vlastiti rub poklopca , izgraditi okvir od drva da stane na duljinu i dubinu svog ognjišta . Ljepilo debeli pjene na vanjskoj površini . Zamotajte okvir pjena prekrivenih s vatrootpornog materijala i stega je na poleđini okvira . Staviti na čičak trake na okvir i kamina za lako spajanje i uklanjanje .
Cijeli Ognjište Covers

podstavljeni pune naslovnice ognjišta štitove sve izložene površine kamena ili opeke ognjišta . Ova vrsta ognjišta naslovnici pruža veću zaštitu od strane ne ostavljajući teško površine izložene . Ona također pruža jastuk za sjedenje uz ognjište . Custom - made ​​pokriva dostupni su za bilo koje veličine ili oblika ognjišta . Oni ne moraju biti priključen na ognjištu , ali budite na površini , eliminirajući potrebu za korištenje ljepilo ili čičak . Jerpuna ognjišta cover instaliran blizu otvaranja kaminom , preporučljivo je skinuti poklopac prije uporabe kamin . Možete napraviti svoj vlastiti punu ognjišta poklopac izgradnjom open box okvir izgrađen na dimenzije svog ognjišta . Izmjerite širinu i dubinu na ravnu površinu ognjišta za vrh kutije . Zatim izmjeriti visinu i širinu strane i ispred kamina za komada za dovršetak okvir . Nakon izgradnje drveni okvir , obuhvatiti sve vanjske površine s gustom pjenom padding onda sortirano tkanine nad pjene .
Druge opcije

Kad gosti ili članovi obitelji s djeca dolaze u posjet , možete osigurati brzo popraviti pokrivanjem ognjišta s debelim poplunom . Druga mogućnost je da se bacanje jastuci duž ispred kamina za brzi padding rješenje .
Dekorativni Ideje

Ako ste stvorili svoj ​​vlastiti podstavljeni ognjišta poklopac , razmislite o tome da različite naslovnice za spajanje na okvir . Koristite odmor - tematskim tkanine za Halloween, zahvalnosti , Božić i ostale sezonske proslave . Prošivene tkanine u temama odmor je dostupna na zanatskih dućana , ili možete izrezati stare poplune za starim izgledom . Pričvrstite poklopce za stražnji dio okvira s čičak za brze promjene .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016080930.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.