Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Safety >> General Početna Sigurnost >> Content

Pravilno Kamin dimnih Veličina

odgovarajuće veličine za kamin je dimnjak ili dimnjak razlikuje po veličini kaminom i građevinskih materijala koji se koriste u izgradnji na grijača . Montažne metalne kamin je puno lakše odrediti veličinu dimnih za jer se koristi u industriji mjerenja standardne i inox dimovodnog podstavu . Zidani roštilj se može pojaviti u različitim veličinama i zahtijeva prilagođenu veličinu dimnih kako bi se osiguralo pravilno postavljen . Dimnjak Veličina Važnost

dimnjaka ili dimne sustav mora biti razmjeran veličini do odgovarajućeg kaminom na odgovarajući način uklanjanje dima i čestica iz uže područje . Dimnih ili dimnjak koji je premali za kamin može začepiti lako s čađom ili kreozotom . To je osobito vrijedi za kamin koji gori čvrstog materijala , uključujući drvo , za gorivo . Začepljen dimnjak ili dimnih može uzrokovati dim prevoze opasne kemikalije za sigurnosno kopiranje u kući . Udisanja dima od sagorijevanja goriva može dovesti do trovanja ugljičnim monoksidom . Dugotrajno izlaganje ovog mirisa kemijske može uzrokovati poteškoće sa disanjem , nesvjesticu i smrt .
Mali metalni Kamini

male montažne metalne kamin može bitisamostalna jedinica iliaparata izgrađena u zidu kuće novi . Uređaj može pružiti toplinu za jednu sobu u kući , ali se može boriti za zagrijavanje cijeli kat . Prema Hearth.com , informacijskog grijanje stambenog prostora web stranice ,mali kamin mjerenje do 50,3 četvornih centimetara zahtijeva dimnjak ili dimnjak s najmanje 8- inčni unutarnjeg promjera . To pruža dovoljno prostora za dim i para za dimnjak se snop i daleko od kuće .
Veće Metalni Kamini

veći montažne metalne kamin može zagrijati cijeli kat kuće , ovisno o njezinoj veličini i koliko gorivadizajn može snimiti u bilo kojem trenutku . Prema Hearth.com , metalni kamin mjerenje do 78,6 kvadratnih inča zahtijeva dimnjak ili dimnjak s unutarnjim promjerom od najmanje 10 cm . Metalni kamin mjerenje do 113 četvornih centimetara treba provjetravanje sustav s unutarnjeg promjera od najmanje 12 centimetara . Dimnih ovratnik -uređaj za pričvršćivanje dimnjak za kamin - na dimnjak treba uvijek odgovarati unutarnjem promjeru dimnjaka ili dimovodnog sustava kako bi se spriječilo bilo dim od bijega


zidanje Kamin dimnjake < . br >

zidani kamin ne koristiti montažne komponente poput metalnog kaminom . Ovaj tip kamina koristi opeke ili kamena kao glavne zgrade komponente i može biti gotovo bilo koje veličine , ovisno o graditelju dizajn i homeowner je ograničenja prostora . Prema Hearth.com ,popularni raspon veličina za zidanje kamina varira između 32 do 36 centimetara široka i 25 do 29 cm visoka . Veličine dimnih za zidanje kamina varira ovisno o veličini otvora kamina . To je zajednička zaotvaranje kamin biti 10 puta veći od dimnjaka ili promjera dimnjak u inčima .


od:http://vrt.98905.com/home-safety/general-home-safety/1016081044.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.